COVID-19. Angajații de la Centrala Nucleară din Cernavodă ar putea intra în izolare la locul de muncă

688
COVID-19. Angajații de la Centrala Nucleară din Cernavodă ar putea intra în izolare la locul de muncă - dddd-1584000604.jpg

Articole de la același autor

Angajații Centralei Nuclearo-Electrice de la Cernavodă ar putea intra în izolare chiar în interiorul centralei, pentru a putea asigura funcționarea acesteia.

"În contextul răspândirii la nivel național a infectării cu virusul COVID-19, am avut o întâlnire cu conducerea CNE Cernavodă, în vederea stabilirii unui set de măsuri care să prevină perturbarea activității unui obiectiv energetic și strategic de importanță națională. Reprezentanții SN Nuclearelectrica SA mi-au prezentat un plan de continuitate a activității, menit să mențină producția de energie electrică la un nivel constant. Astfel, în cazul în care situația o va cere și vor fi consemnate cazuri de infectare în zonă, angajații vor intra în izolare direct la locul de muncă", a anunțat, în urmă cu puțin timp, prefectul județului Constanța, George Niculescu.

Potrivit acestuia, este vorba despre 450 de oameni care vor avea parte de toate condițiile necesare activității, odihnei și hranei pe toată perioada aplicării regulilor de izolare. Totodată, aproximativ 100 de jandarmi vor fi la datorie să păzească CNE Cernavodă.

"Atenționez, această măsură extraordinară va fi luată doar în strânsă legătură cu evoluția răspândirii coronavirusului în regiune, iar planul de continuitate a fost elaborat special pentru a nu obstrucționa procesele operaționale ale centralei nucleare", a subliniat prefectul județului Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3709 secunde