Creștere alarmantă a accidentelor, pe Autostrada Soarelui!

263
Creștere alarmantă a accidentelor, pe Autostrada Soarelui! - 7iulieaccidentesursadrdpconstant-1594104945.jpg

Articole de la același autor

Traficul foarte intens din perioada sezonului estival pe Autostrada A2 este și cauza unui număr mai mare de accidente, din păcate, cauzatoare de victime și pagube materiale pentru cei implicați.


Pe lângă acestea, sunt avariate de cele mai multe ori și elemente de siguranță de pe autostradă, respectiv parapete metalice mediane și/sau marginale, semnalizare rutieră etc., fiind nevoie de intervenția promptă a drumarilor pentru a le înlocui, astfel ca circulația rutieră să se desfășoare permanent în condiții de siguranță.


Doar în weekendul care tocmai s-a încheiat, pe tronsonul Lehliu – Cernavodă al Autostrăzii A2, administrat de Secția de Drumuri Naționale Călărași, au avut loc patru accidente ușoare care au avariat parapetele metalice.


Pe raza de administrare a Secției Autostrăzi, respectiv pe tronsonul Cernavodă – Constanța al Autostrăzii A2 și pe Autostrada A4 (Ovidiu-Agigea), doar duminică, 5 iulie 2020, au avut loc trei accidente cu avarierea parapetului, iar în această dimineață, un altul.


În luna iunie a acestui an, pe tronsoanele 3, 4 și 5 (km 64+500 - 211+931, loc. Lehliu-Cernavodă) ale Autostrăzii A2, de pe raza S.D.N. Călărași, a fost avariat parapet metalic pe o lungime de 380 metri liniari, iar pe tronsoanele 6 și 7 (loc. Cernavodă-Constanța), și pe Autostrada A4 (km 0+000-21+760), administrate de Secția Autostrăzi, a fost avariat parapet metalic pe o lungime de 423 ml. În total, circa 800 ml de parapet metalic distrus de accidente! "Și abia a început luna iulie....", au anunțat reprezentanții Direcției Regionale Drumuri și Poduri, atrăgând atenția șoferilor asupra riscurilor la care se supun când nu respectă regulile rutiere. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4674 secunde