Crima care a îngrozit România! Bătută, strangulată și înjunghiată de iubitul cunoscut pe Facebook

527
Crima care a îngrozit România! Bătută, strangulată și înjunghiată de iubitul cunoscut pe Facebook - 627x0-1416911888.jpg

Articole recomandate

Viața tinerei Eliza Dragnea de 30 de ani din Alexandria s-a sfârșit tragic. A fost bătută cu bestialitate, înțepată cu cuțitul și strangulată cu șnurul de la hanorac de un bărbat cu care începuse o relație pe Facebook. Fata a fost găsită la marginea unui câmp, în stare gravă, și a decedat la un spital din București. Bărbatul care i-a distrus viața este căsătorit și are copii. Polițiștii l-au reținut ieri. Abandonată de câmp , fata s-a târât cu ultimele puteri până la marginea șoselei unde a fost găsită de un șofer care a alertat poliția. Agresorul îi furase fetei telefonul, pe care se presupune că ar fi existat dovezi ale legăturii celor doi.

Nicu Alin Cristea , agresorul Elizei, este din Calomfirești, un sat aflat în apropiere de Alexandria și are 29 de ani. Pe pagina "oficială" de Facebook, acesta apare alături de soție, în ipostaze de familist convins. Bărbatul este cunoscut însă în rândul apropiaților ca fiind recidivist și având în trecut probleme cu legea pentru acte de tâlhărie, scrie adevărul.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Noiembrie 2014
Stire din Monden : Miss 2014 și sora sa, ucise!
Miercuri, 19 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Iohannis, RECORD în Europa
Luni, 17 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : "România noastră începe acum!"
Pagina a fost generata in 1.1631 secunde