Scenariu incredibil! Actriță violată și ucisă de un admirator secret

321
Scenariu incredibil! Actriță violată și ucisă de un admirator secret - criminalisti-1415794206.jpg
Crima oribilă de la Satu Mare i-a înspământat pe toți. Colegii actriței ucise cu bestialitate se tem că femeia a fost atacată de un admirator secret. Cu atât mai mult cu cât tragedia a avut loc pe traseul pe unde Gabriela Dorgai circula zilnic.

Era o femeie frumoasă, înaltă, cu un fizic sportiv, dar, totodată, delicată. Atrăgea cu ușurință privirile și era cunoscută de tot orașul. Gabriela Dorgai, 43 de ani, juca pe scena Teatrului de Nord Satu Mare de 25 de ani, în roluri importante, inclusiv în piese pentru copii. Tocmai de aceea, colegii femeii iau în calcul varianta ca ea să fi stârnit pasiunea vreunui psihopat, care a văzut-o pe scenă. "A fost distribuită în roluri mari. În stagiunea trecută a avut roluri principale. Arăta foarte bine, era frumoasă, discretă. Ne-am întrebat și noi dacă nu cumva a fost ucisă de vreun admirator secret", ne-a spus supărată Adriana Boca Vaida, directoarea teatrului. Ceea ce întărește ipoteza este faptul că actrița a fost atacată duminică seară, după ce a plecat de la teatru. Fusese să-și vadă colegii, într-o premieră în care ea nu juca, împreună cu fiica ei, de 17 ani.

"Piesa s-a terminat la ora 21.00, ne-am strâns cu toții în hol, unde am servit ceva, iar după o oră a plecat singură, întrucât fata ei o luase înainte. A plecat acasă pe jos, pe drumul pe care o lua de fiecare dată. Digul se află în centrul orașului, într-o zonă luminată, circulată. Este adevărat că după ora 20.00 este destul de pustiu, dar niciodată nu a avut probleme", a mărturisit, pentru Click!, Vasile Blaga, colegul Gabrielei. Și cu toate astea, tragedia s-a produs.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3168 secunde