Prima reacție a Elenei Băsescu, după victoria lui Iohannis

667
5
Prima reacție a Elenei Băsescu, după victoria lui Iohannis - elena-1416210022.jpg

Articole recomandate

Fiica lui Traian Băsescu a fost la vot împreună cu Sofia, nepoata președintelui. Elena Băsescu a scris, pe pagina de socializare: "Am votat pentru o Românie liberă și democratică. Vreau ca Sofia și viitorul meu copil să trăiască într-o țară în care nu există corupție și un partid unic să decidă tot ce se întâmpla cu viețile noastre". 


De asemenea, fiica mai mică a președintelui Traian Băsescu, a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj la miezul nopții.


"Muntele de umilințe și jigniri îndurate de "băsiști" este astăzi răzbunat de oamenii de bună-credință din România", este mesajul postat de Elena Băsescu pe pagina personală de Facebook. 

Comentează știrea

DODO
17 noiembrie 2014
oare?

Va faceti iluzii ca in aceasta victorie ati avea vreun merit ,a fost un vot contra hotiei si minciunii nu pro Basescu. Ce la impiedicat pe taticu sa faca curat mai demult ?INTERESELE ! A trebuit sa apara la tv filmuletul lui Voiculescu ca sa iasa la iveala matrapazlicurile familiei ( inca nu stim implicarea lui Mircea in afacerile uitate cu armament ) PONTA + BASE = CEl MAI NEGRU CUPLU DIN ISTORIA ROMANIEI !!! Urmaeza papa Base sa dea cu subsemnatul ( de aia se dadea de ceasul mortii sa iasa Nuti ) Apoi ii asteptam si pe Ponta ;Dragnea,Corlateanu, Olguta Mazare si citi altii sa dea socotela acestui popor umilit si praduit

teodor
17 noiembrie 2014
locuri de munca

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

adevar
16 octombrie 2015
adevar

Cand in Romania au fost sechestrate straine,au fost abuzate Basescu unde era?O sa amendez presedentia romana

adevar
16 octombrie 2015
adevar

Am impresia ca vrei sa traiesti ca strainele sechestrate in Romania,chiar ar trebui sa traiti ca ei

adevar
16 octombrie 2015
adevar

Mult tupeu aveti.

Articole pe aceeași temă

Luni, 17 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Demisii în PSD Constanța
Pagina a fost generata in 0.5669 secunde