Cum a votat Constanța - Iohannis, victorie zdrobitoare

6964
19
Cum a votat Constanța - Iohannis, victorie zdrobitoare - 1-1416176690.jpg

Articole de la același autor

Klaus Iohannis a obținut o victorie zdrobitoare la Constanța. Potrivit numărătorii paralele a ACL Constanța, Klaus Iohannis a câștigat județul Constanța cu 57,26%, în timp ce Victor Ponta a obținut doar 42,74%. Înfrângerea este și mai rușinoasă în municipiul Constanța, unde Iohannis a strâns 60,03%, în timp ce Ponta doar 39,97%.


UPDATE: Biroul Electoral Județean  Constanța a anunțat, în această dimineață, rezultate parțiale pentru județul Constanța, după centralizarea votului din aproximativ 70% din secțiile de vot. Astfel,  Klaus Iohannis a obținut 59,96% din voturi, în vreme ce Victor Ponta doar 40,03%.




Reamintim! Klaus Iohannis a obținut 54,50% din voturi la turul doi al alegerilor prezidențiale, iar Victor Ponta a fost votat de 45,49% dintre alegătorii care s-au prezent la urne, conform rezultatelor parțiale anunțate, azi, de BEC, după centralizarea a 99,07% din voturi. 




Comentează știrea

19 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
suntem inca in viata
17 noiembrie 2014
Bravo constanteni!

Uniti sa scapam acum de maza re si camarila lui

trezirea din adormire
17 noiembrie 2014
Urmeaza Mazare

De Ponta am scapat acum urmatorul pe lista constantenilor ar trebui sa fie Mazare.. A nenorocit orasul asta de mult prea mult timp.. A saracit intentionat pe cine a putut ca sa depinda de ajutoarele date de el din banii celor care muncesc.

ionel
17 noiembrie 2014
mazare

Acum trebuie neaparat sa scapam de mazare

reluo
17 noiembrie 2014
mazare

Mazare si nicusor....in acelasi dormitor....

zoro
17 noiembrie 2014
impachetarea

Mazăre ai promis, ca intotdeanu dar fara sa onorezi, ca pleci din tara ! Te, rog, ești invitatul meu. Lăsați tu si clica, tot ce nu va aparține de drept si valea ! S-au năruit sperantele la grațierea pușcăriabililor. Acum ce pedeapsa ne dai ? Reduci sau anulezi subvenția ? Pui in sacose nisip ? Sa va intre bine in cap, oamenii va urăsc, aveți câțiva leșinați de partea voastră si va legați mereu de ei de parca ei sunt reprezentativi ! Cum ai dormit aseară Mazăre ?

boss
17 noiembrie 2014
si prima doamna ?

Daciana, dragostea mea, iar n-am învins ! Se visa deja prima doamna, doamna. Lăsați doamna ca si noi visam multe si rămânem cu visele. Nu fiți dezamăgita ca nu a ieșit mincinosul națiunii, pardon, soțul dvs președinte, noi nu suntem !

cristi
17 noiembrie 2014
nu pricep

NU INTELEG CUM S-A DORIT OMUL ASTA? ADICA ROMANII ISI DORESC UN PRESEDINTE SUSTINUT DE PDL CARE AU TAIAT SALARIILE, PENSIILE, LAPTELE DAT BEBELUSILOR, CARE AU INCHIS SPITALELE, CARE AU DISTRUS TRAIUL ROMANILOR ?....................CAND SE VORT TREZI ROMANII DIN ACEASTA BETIE? CAND KLAUS SI PDL VOR RETAIA SALARIILE, PENSIILE SI TRAIUL SPERAT SE VA DUCE DRACULUI? ..........ASA L-ATI VOTAT SI PE BASESCU NU? ASA BETIE A FOST SI ACUM 10 ANI NU/ CAND VE-TI IESI IN STRADA CONTRA LUI K;AUS SI A LUI PDL SA VA ADUCETI AMINTE DE ACEASTA BETIE.

NELU
17 noiembrie 2014
la subiect

Miza in acest caz a fost apararea JUSTITIEI. Sa nu uitam ca pe masa de lucru a Parlamentului era legea GRATIERII si AMNISTIERII plus o amnistiere fiscala ! Pentru cine ? pt tata socru Sarbu, pt puscariabilii Mazare, Constantinescu etc. etc. care recurg la toate tertipurile posibile si imposibile. Melescanu, o mizerie de om, STIA din informarile ambasadorilor si consulilor ca se impun masuri organizatorice IMPERATIVE in diaspora. Ce a facut este sa minta si sa umileasca romanii, sa se duca 400 km (de ce ?) oamenii nu au stat la rand sa cerseasca si cunosteau meteahna organizatorica, din primul tur (dar asa au vrut, ca nu le-au placut voturile si au dispus si violenta sa se traga cu gaze impotriva PROPRIULUI POPOR. Romanii spuneau sa se faca justitie de-ar pieri lumea ! Acesta a fost strigatul romanilor de azi noapte.

Sergiu
17 noiembrie 2014
Romania,mereu mioritica

Pulimea nu a inteles nimic. Ponta si daca pleaca acasa de tot,undeva intr-o casuta la sat nu se va plange de lipsuri. De fapt acum bataia peste mecla au luat-o romanii . Si-au luat inca cinci ani de carat in carca gangsterii de pana acum,care atentie,se vor intari in continuare iar romanii vor continua drumul spre tampire nationala. Nu Iohannis a castigat ci organizatiile mafiote si nu Ponta a pierdut ,ci romanii in totalitate. Lucrurile vazute la nivel de Mazare,Ponta,Chiru,sunt decat niste partzuri si lumea nu a inteles ca batalia nu este impotriva unor cacatei ci impotriva unui regim odios bine structurat si care acum a fost legitimat de pulimea inculta.

DODO
17 noiembrie 2014
minune ?

Cum naiba s-au sucit constantenii fata de primul tur ,sau atunci a fost o minarie grosolana made in PSD ?

19 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Luni, 17 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Demisii în PSD Constanța
Pagina a fost generata in 0.5009 secunde