LIVIU DRAGNEA: Iohannis - 53%, Ponta - 47%

329
4
LIVIU DRAGNEA: Iohannis - 53%, Ponta - 47% - 1-1416175745.jpg

Articole recomandate

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea a declarat, duminică noaptea, la sediul PSD, că din numărarea paralelă a 95% din voturi, Klaus Iohannis are 53% din voturi iar Victor Ponta, 47% din voturi.

"Din 95% din secții încărcate, este 53% la 47% pentru Iohannis", a spus Dragnea despre rezultatele numărătorii paralele a PSD.

Dragnea a reiterat faptul că Victor Ponta nu își va da demisia din funcția de prmeier.

"Guvernarea va fi menținută în continuare. Este vorba de peste 5 milioane de voturi pe care le-a luat, guvernarea va continua", a spus secretarul general al PSD.

Dragnea i-a acuzat pe cei din ACL că au provocat "un curent de ură și dezbinare, care a creat o falie în societate".

Comentează știrea

zoro
17 noiembrie 2014
nenorocitilor

Cine a semănat ura, cine dezbinarea ? Voi nenorociților de psd-isti. Si DEMISIA Ponta, te-ai purtat execrabil cu toți si in tara si in afara ei. Aseară Iohannis a avut decenta sa iasă sa multumeasca alegătorilor tu vulpea raniță ai simțit ca ai fost dat la o parte si ai preferat sa ramai să-ți numeri voturile ! Acum spune, ți-au ieșit la număr ?

diana
17 noiembrie 2014
venituri suplimentare

Venituri suplimentare de minim 300 dolari/luna prin munca pe calculator la domiciliu 1-2 ore/zi. Cei interesati trimiteti textul INFO la adresa de e-mail [email protected]

just
17 noiembrie 2014
la kkat

Mars ba kkatule ! O adunatura de distrusi .

DODO
17 noiembrie 2014
teleormaneanu

E negru ! Cita sforarie a facut omul asta si tot nu au cistigat ! Poate tu si toti care ati pus bete in roate antipesd-istilor (sefii vostri din politie, jandarmerie consuli,ambasadori etc.) ne veti povesti pe declaratii cum ati facut asta.Ce procent ar fi avut Ponta pe bune ? cred ca nu sarea de 30 % Minciuna si tupeul vostru v-a pierdut ! Obiectivul vostru nu-l veti atinge,baronii vor ramine mai departe la zbirna, doar ca le veti ingrosa rindurile.NU ati inteles ca asta vor romanii ?

Articole pe aceeași temă

Luni, 17 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Demisii în PSD Constanța
Luni, 17 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : IOHANNIS, PREȘEDINTE!
Pagina a fost generata in 0.2974 secunde