IOHANNIS, PREȘEDINTE!

1081
6
IOHANNIS, PREȘEDINTE! - fondiohannis-1416174915.jpg

Articole de la același autor

Românii au fost așteptați, ieri, să decidă care dintre cei doi candidați, Victor Ponta și Klaus Iohannis, rămași în cursa prezidențială, va ajunge la Cotroceni pentru a conduce România în următorii cinci ani. Potrivit Autorității Electorale Permanente, în turul doi au avut drept de vot 18.344.071 de cetățeni. În Constanța, au fost așteptați la urne peste 630.000 de alegători înscriși pe listele electorale, astfel că au fost amenajate 552 de secții de votare, dintre care 209 în municipiul Constanța.


Reprezentanții Biroului Electoral Central au anunțat că, la nivel național, prezența la vot a fost una de peste 60% din numărul total al alegătorilor înscriși în listele electorale. Constănțenii s-au mobilizat foarte bine și au ieșit la vot încă de dimineață, la unele secții de votare din municipiu fiind chiar nevoiți să stea la rând pentru a își exercita dreptul la vot. Încă de la primele ore ale dimineții, județul Constanța s-a aflat printre județele cu cel mai bun procent. Potrivit datelor transmise de BEC, în Constanța, la ora 18.00 prezența a fost de 60,62%, în timp ce la ora 19.00 a ajuns la 61,11%. Totodată, la ora 21.00, prezența la vot în Dobrogea a fost de 62,80%. 


La închiderea urnelor din România, au apărut și primele exit-poll-uri, care arătau că Victor Ponta și Klaus Iohannis se află la diferențe mici unul față de celălalt. 


Astfel, IRES arată că favorit este Klaus Iohannis cu 51,6%, în timp ce Victor Ponta are 48,4%. În schimb, sondajul SOCIOPOL îl arată favorit pe Victor Ponta cu 50,5% iar Klaus Iohannis a obținut 49,5%. În sondajul CURS, Klaus Iohannis are 52,16 % iar Victor Ponta - 47,84%. Totodată, sondajul CSCI spune că Victor Ponta a luat 49,00% din voturi, iar Klaus Iohannis 51,00%. Și televiziunile au prezentat sondajele personale. 


Ponta și-a recunoscut înfrângerea
În jurul orei 23.00, candidatul Victor Ponta a ieșit public cu o declarație din care a reieșit că își recunoaște înfrângerea. " Poporul are de fiecare dată dreptate. L-am sunat pe domnul Iohannis să-l felicit", a spus Victor Ponta. 


Comentează știrea

Pintea
17 noiembrie 2014
Romania s-a desteptat

Felicitari Domnule Presedinte Klaus Werner Iohannis. V-am votatat ,alaturi de alte milioane de cetateni ai Romaniei ,deoarece sunteti personalitatea care poate uni poporul,care poate da demnitate institutiei prezidentiale, Prin alegerea Dumneavoastra Romania a facut un lucru bine facut.

zoro
17 noiembrie 2014
sa nu uitam

Puscarie cat mai dezagreabila hoților din aceasta tara. S-a văzut ca PSD trăiește dintr-o tara imaginara. Unde sunt cei 7 500 000 de susținători ? Bravo Iohanis !

Răspuns la: Romania s-a desteptat
Adăugat de : Pintea, 17 noiembrie 2014
Felicitari Domnule Presedinte Klaus Werner Iohannis. V-am votatat ,alaturi de alte milioane de cetateni ai Romaniei ,deoarece sunteti personalitatea...
cristi
17 noiembrie 2014
nu pricep

NU INTELEG CUM S-A DORIT OMUL ASTA? ADICA ROMANII ISI DORESC UN PRESEDINTE SUSTINUT DE PDL CARE AU TAIAT SALARIILE, PENSIILE, LAPTELE DAT BEBELUSILOR, CARE AU INCHIS SPITALELE, CARE AU DISTRUS TRAIUL ROMANILOR ?....................CAND SE VORT TREZI ROMANII DIN ACEASTA BETIE? CAND KLAUS SI PDL VOR RETAIA SALARIILE, PENSIILE SI TRAIUL SPERAT SE VA DUCE DRACULUI? ..........ASA L-ATI VOTAT SI PE BASESCU NU? ASA BETIE A FOST SI ACUM 10 ANI NU/ CAND VE-TI IESI IN STRADA CONTRA LUI K;AUS SI A LUI PDL SA VA ADUCETI AMINTE DE ACEASTA BETIE.

DODO
17 noiembrie 2014
bravo !

Cristi ,tu nu pricepi prea multe,asta este clar, daca tu ( ca toti PSD-istii )nu intelegi ca oamenii NU mai vor sa fie tratati ca idioti ,prostiti,cu acel tupeu ordinar afisat ,cu promisiuni fara acoperire .Ceea ce a facut Boc a fost unica solutie la acel moment , dovada este ca apoi a fost acceptata de toate tarile cu probleme, dar aplicata foarte prost. Voi inca nu va-ti luminat ca fostul PDL nu mai exista ,ca prin plecarea basistilor ,sa-u curatat de lepre ( dar mai sint ! ).Cum puteti fi complici la apararea mafiotilor din politica (indiferent de culoare) cind vedeti cit jaf au facut ce bogatii au acaparat din banii nostri. Romanii care gindesc NU pot fi partasi la mascarada asta pontista de salvare disperata.Nu ai degete la miini si la picioare sa numeri penalii din PSD ! Toti au dar ca astia doar in tarile cu multa jungla mai gasesti.Ponta a pierdut cu aroganta lui,cu miza lui pe NAIVI ,pe cei fara multa scoala pe asistatii usor de cumparat cu hotia, tupeul si minciunile lor. Nu va fii paradis in Romania ( pentru ca numai munca il aduce )dar este o speranta pe care nu am avut-o .macar stim ca banii pe care cu greu ii platim la stat nu ajung in buzunarele baronilor politici,ca nu vor mai fie numiti in functii fii, fiice ,fini,nasi gineri etc..total incopetenti pusi doar pe japca.Bucura-te ca si tu ai scapat ( ca doar nu-ti dadeau cota-parte) Cum sa alegi pe cineva care a oprit investitiile ,a inchis lcuri de munca, nenorocind mii de oameni ca sa foloseasca banii pentru mita electorala.Mi-e frica doar ca nu cumva si asta ( ca si Constantinescu )sa fie infrint de mafie.

Hanibal
17 noiembrie 2014
da Doamne mintea romanului cea de pe urma

Johanis nu a ajuns pe scaunul de la Cotroceni datorita unor merite exceptionale sau dorintei electoratului , ci datorita faptului ca cetatenii cu mintea normala au realizat ca golanul de Ponta , seful bandei pesediste si a complicilor sai , reprezinta un real pericol pentru democratie si societatea romaneasca . Liderii asa zisi de centru - dreapta care s-au facut de rusine prin modul in care au actionat in alegeri , daca ar avea un minim de onoare , ar trebui sa dispara de pe scena politica cel putin pentru o vreme . Setea de putere le-a luat mintile liderilor acestora si credem ca au primit o lectie pe care n-o vor uita niciodata , desi ne indoim ca le va folosi la ceva , si cu atat mai mult celor care au crezut ca asa zisa dreapta e capabila de un minim de vointa comuna , organizare si disciplina . Johannis nu e prost . Daca va sti sa aleaga consilieri de valoare , cu felul lui de a fi , va realiza multe din problemele legate de Statul de drept si Justitie . In mod sigur se va bucura si de sprijinul UE in mod special de Germania . Sa-l felicitam si sa-i uram succes . Dar marea realizare , pe care o putem considera istorica , este ca majoritatea electoratului a inceput sa se maturizeze , si nu in ultimul rand datorita celor plecati la munca in strainatate . Acestia au dovedit abnegatie , constiinta si maturitate politica . Ei sunt cei care vor decide viitorul Romaniei .

elena
17 noiembrie 2014
job

Lucru pe calculator, max. 3 ore pe zi, pentru un castig de cel putin 300 de euro lunar, oferta serioasa. Cei interesati trimiteti textul "JOB" la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Luni, 17 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Dan Șova cere demisia lui Dragnea!
Duminică, 16 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Nereguli la vot, în Constanța!
Pagina a fost generata in 2.1154 secunde