Crimă la marginea Medgidiei

367
Polițiștii din Medgidia efectuează cercetări privind împrejurările în care și-a găsit sfârșitul un bătrân de 82 de ani. Miercuri seară, nepotul l-a găsit fără suflare, întins pe jos, într-o baracă pe care o construise lângă grădina de care avea grijă. Era într-o baltă de sânge, cu tăieturi pe mâini și urme de violență pe tot corpul. Imaginea i-a oripilat și pe oamenii legii.
Imediat, zona a fost împrejmuită de polițiști, la fața locului a ajuns și un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța și, toată ziua de ieri, au periat zona în căutare de indicii. Bătrânul era un om vesel și activ și nu avea dușmani. Mai mult, nu avea nici bani, care să-i atragă pe hoți.
Anchetatorii presupun că decesul bărbatului ar putea fi sfârșitul tragic al unei întâlniri cu hoții de fier vechi. Este la ordinea zilei ca acești infractori mărunți să "atace", noapte de noapte, gospodăriile de la marginea localităților și mai mult ca sigur au pătruns și în grădina îngrijită de victimă.
Trupul neînsuflețit a fost dus la morgă, pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei exacte de morții și încadrării faptei penale. Totodată, polițiștii au întocmit un cerc de suspecți, din rândul borfașilor de rând din zonă, în speranța că îi vor găsi pe autori.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 08 Iunie 2012
Stire din Politică-Administrație : Falsuri grosolane la Medgidia
Pagina a fost generata in 0.4612 secunde