Dezvăluiri bombă în cazul crimelor de la Cernavodă!

2620
2
Dezvăluiri bombă în cazul crimelor de la Cernavodă! - giani-1339137758.jpg
Ieri, magistrații de la Curtea de Apel Constanța au judecat apelul declarat de Giani Deli-Iorga împotriva sentinței prin care a fost condamnat la pedeapsa de 27 de ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de omor deosebit de grav.
Giani Deli-Iorga este acuzat că, la data de 3 ianuarie 2011, la Cerna-vodă, i-ar fi ucis cu sânge rece pe soții Elena și Petre Garoafă, părinții Gabrielei Mitu, soția celui mai bun prieten al său. Deli-Iorga i-a omorât pe cei doi cu numeroase lovituri de cuțit, ascunzându-le apoi cadavrele sub un pat și într-un șifonier.
În aceeași zi, Bogdan Mitu și-a ucis soția, înecând-o în Canalul Dunăre - Marea Neagră, după care s-a sinucis. Giani Deli-Iorga a recunoscut de la bun început cele două crime. Procurorul de ședință a solicitat magistraților, la instanța de fond, condamnarea lui Deli-Iorga la pedeapsa maximă prevăzută de Codul penal, respectiv detenția pe viață, făcând trimitere la cruzimea cu care a comis cele două crime.
Ieri, pentru prima dată de când a fost demarat procesul împotriva lui, Giani Deli-Iorga a venit cu o altă variantă decât cea de până acum. El a dat un supliment de declarație, în care a spus că ar fi comis crimele pentru că a fost amenințat de cămătari!
"Nu i-am ucis pentru că am vrut. Niște cămătari, de la care am împrumutat o sumă mare de bani, mi-au dat cuțitul și mi-au spus să-i omor pe soții Garoafă! I-am omorât sub impulsul temerii de acești cămătari", a declarat Deli-Iorga în fața judecătorilor de la Curtea de Apel.
Procurorii au cerut, ieri, menținerea sentinței de 27 de ani de închisoare, pe când avocata lui Deli-Iorga a solicitat o pedeapsă redusă, spunând că inculpatul a comis faptele de frică.
Tot ieri magistrații s-au pronunțat, decizând respingerea apelului declarat de Deli-Iorga. Așadar, el a rămas condamnat la 27 de ani de închisoare. Sentința mai poate fi atacată cu recurs.

Comentează știrea

Fane
8 iunie 2012
Pacat ca nu exista pedeapsa cu moartea

Canalia asta trebuia trimisa direct la scaunul electric daca la noi ar fi fost pedeapsa cu moartea. Nu pot exista circumstante atenuante ptr. el.

Fonduri UE
13 iunie 2012
Fonduri UE

Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2668 secunde