Dispăruți de acasă

356
Dispăruți de acasă - masinapolitie1333186347-1339105832.jpg
Polițiștii Secției 3 Rurală Mangalia desfășoară cercetări pentru găsirea a două persoane, dispărute de la domiciliu.
Miercuri, familia lui Adrian Bucur, în vârstă de 23 de ani, din localitatea Moșneni, a cerut ajutorul oamenilor legii, reclamând că tânărul a dispărut de acasă de aproximativ două săptămâni. El a plecat de acasă pe 27 mai, fără a mai reveni. Tânărul este cunoscut cu afecțiuni psihice.
Semnalmentele acestuia sunt: 1,80 metri, 75 kilograme, constituție atletică, păr șaten, tuns scurt, față rotundă, ten măsliniu, ochii căprui; are un defect la piciorul drept. Rudele nu au știut să spună ce articole de îmbrăcăminte avea tânărul la data dispariției.
În aceeași zi, s-au prezentat la Poliția Mangalia și rudele unei femei din Tuzla. Acestea au reclamat că Mariana Ragabeja, de 44 de ani, din Tuzla, plecase de acasă în jurul orei 18,00 și a lăsat un bilet de adio în care scria că vrea să se sinucidă. Familia s-a alarmat căci nu este prima dată când femeia își exprimă intenția de a-și pune capăt zilelor.
Semnalmentele dispărutei sunt: 1,55 metri, 50 - 55 kilograme, constituție astenică, păr șaten închis tuns scurt, față ovală, ochi căprui.
Cei care pot furniza informații în legătură cu vreuna dintre cele două persoane căutate sunt rugați să contacteze Secția 3 Poliție Rurală Mangalia sau Dispeceratul Poliției Constanța, la telefon 0241/611.364.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3676 secunde