Echipa Iorguș, alături de UNPR și PNȚCD la Festivalul Plăcintei Dobrogene

648
3
Complexul "Paradiso" din Mangalia a găzduit "Festivalul Plăcintei Dobrogene", eveniment organizat de filialele locale ale Partidului Democrat Liberal, Uniunii Naționale pentru Progresul României și Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat, cu sprijinul deputatului Zanfir Iorguș.

Acesta și-a prezentat publicului, format din peste 1.500 de persoane, echipa de specialiști pe care o propune Mangaliei. Dintre aceștia fac parte medici, profesori, angajați ai Daewoo Mangalia Heavy Industries, juriști, specialiști în turism etc. La rândul lor, liderii UNPR au urcat pe scenă, reamintind faptul că îl susțin, la fotoliul de primar, pe Zanfir Iorguș și prezentându-și, totodată, echipa pentru Consiliul Local.

Pe lângă degustarea produselor tradiționale coapte de gospodinele din localitate, cea de a VIII-a ediție a "Plăcintei Dobrogene" a fost un spectacol extraordinar, susținut de Biu Mar-quetti&Caraibian Band, Etno, Giulia&Romeo Saleno, Zuralia Orchestra, Ansamblul Hercules, George Rotaru. Prezentatorul serii a fost Lavinia Șandru, o veche prietenă a Mangaliei.

Manifestarea "Plăcinta Dobrogenă" s-a făcut remarcată atât la nivel național, fiind o prezență constantă în timpul evenimentelor specifice Festivalului "Callatis", cât și peste hotare. Plăcinta dobrogeană a putut fi degustată în Parlamentul European, în 2007. Atunci, o delegație formată din gospodine din Mangalia a preparat nu mai puțin de 1.000 de porții din deliciul culinar specific, ce au fost servite parlamentarilor europeni.

Comentează știrea

Sida lu` Eba
6 iunie 2012
Mai e Dobiboci

Nefiind din Mangalia:locuitorii orasului,nu ar trebui sa uite ca au sta toata iarna fara caldura din cauza de :Caludiu Iorga Palaz si Iorgus.Cei care nu pun "patima" pe primul loc si mai si gandesc un pic-imi dau dreptate.

oana
6 iunie 2012
te inseli...

Tusac ne-a lasat in frig.callatis therm era a unui nepot a lui Tusac,si-a luat banii cat a putut,cand nu i-a mai mers ..gata a terminat-o si cu ala si acum se da bine pe langa no,i ca el nu a avut nicio implicare si ca vezi e vina lui iorgus. Fraieri sunteti astia care il credeti pe Tusac.Iar amenajarea portului turistic a fost proiect initiat de Iorgus.Tusac doar l-a continuat pentru ca a venit la puterea din cauza prostiei unora ca voi. Si cand s-a stat cu strada aia dintre saturn si venus 2 ani de zile fara sa fie facuta,tot in mandatul lui tusac.Cand ati mai vazut voi atata mizerie si atatia caini vagabonzi in mangalia asta cum este acum??Tusac a inceput sa izoleze blocuri din banii nostri,si bineinteles la sfarsit de mandat ca poate pune prostu botu.La inceputul mandatului sau a anuntat cu surle si trambite ca da apartamente pt tineri.Mai mult decat atat,a organizat tombola si nu s-a finalizat nimic.Voi chiar il credeti pe mincinosul asta ??Nici macar nu a inceput constructia anl-urilor si au trecut 4 ani de atunci. nu avem nevoie la conducere de mincinosi

Vali
6 iunie 2012
VOTAT SAU VOMAT?

Cam cati neuroni trebuie sa ai, ca sa votezi in continuare pentru dezastru socio-economic?Insistenta lui Iorgus si a lui Tusac,deja provoaca stari de voma.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2898 secunde