Zanfir Iorguș: Mangalia va avea ambulanță socială

297
Zanfir Iorguș: Mangalia va avea ambulanță socială - zanfiriorgus6-1338985172.jpg
Printre proiectele propuse de deputatul Zanfir Iorguș locuitorilor din Mangalia este și cel al ambulanței sociale. Pentru familiile nevoiașe, pe lângă proiectul privind acordarea tichetului social, Iorguș dorește înființarea unei ambulanțe sociale, dotată cu toată aparatura necesară acordării primului ajutor.

Menționăm că pe această ambulanță vor lucra, în permanență, câte un asistent medical și unul social. În momentul în care o persoană va solicita ajutorul ambulanței, aceasta se va deplasa la domiciliu cetățeanului și, în funcție de problema constatată la locului, se vor căuta soluții de rezolvare, fie pe latura socială, fie pe cea medicală.

În cazul în care locuitorul care solicită ajutorul are o problemă socială, acesta va fi preluat de asistentul social. În situația în care este vorba despre o problemă medicală ce nu poate fi rezolvată de asistentul de pe ambulanță, pacientul va fi îndrumat către spital.

Deputatul Zanfir Iorguș își dorește ca, astfel, problemele familiilor nevoiașe sau ale persoanelor nedeplasabile să fie rezolvate în cel mai scurt timp.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.241 secunde