Crimă Mangalia. Mama tinerei ucisă de cea mai bună prietenă, pe litoral, cere daune morale de 100.000 de euro

42
Crimă Mangalia. Mama tinerei ucisă de cea mai bună prietenă, pe litoral, cere daune morale de 100.000 de euro - mama-fetei-ucise-mangalia-1710254208.jpg

Articole de la același autor

Mama Alinei, fata de 18 ani ucisă cu sânge rece în vara anului trecut de colega ei de cameră cere schimbarea încadrării juridice și daune morale după pierderea suferită.


Loredana, tânăra de 18 ani care în august 2023 şi-a ucis prietena în camera unui hotel din staţiunea Saturn, iar apoi i-a băgat cadavrul într-un geamantan și l-a abandonat sub o bancă dintr-un parc din Mangalia a fost trimisă în judecată, în noiembrie, pentru infracțiunile de omor, furt calificat, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos (două acte materiale), operaţiuni ilegale cu instrumente de plată fără numerar şi acces ilegal la un sistem informatic.


Mama tinerei ucise cere acum schimbarea încadrării juridice din omor în omor calificat, prin cruzimi și din interes material.


„Așa cum au reținut procurori în rechizitoriu, imediat după ce a săvârșit fapta inculpata i-a sustras două carduri victimei decedate și a retras banii de pe ele. Mai mult, se pare că din declarația dată de inculpată, victima înjunghiată în gât a încercat mai multe minute să se apere, iar inculpata a continuat fie să o reducă la tăcere, fie să o înjunghie în continuare în alte locuri”, a declarat avocatul Adrian Cuculis, care o reprezintă pe mama fetei ucise.


El a făcut publică, luni, solicitarea mamei Alinei.


Conform avocatului, la primul termen de judecată va fi luată în discuție această cerere. De asemenea, mama fetei decedate cere daune morale de 100.000 de euro.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5661 secunde