Crimă oribilă cu făcălețul. Află aici motivele incredibile ale ucigașului

831
Crimă oribilă cu făcălețul. Află aici motivele incredibile ale ucigașului - bataiegf8-1318528088.jpg

Crimă oribilă, în urmă cu două seri, la Saraiu. Un bătrân de 71 de ani, care de șase ani trăia în concubinaj cu o femeie de 56 de ani, a bătut-o pe consoarta sa cu un făcăleț până ce aceasta și-a dat ultima suflare. Localnicii povestesc că cei doi obișnuiau să consume adesea băuturi alcoolice și că bătrânul ar fi fost deosebit de gelos. Pe de altă parte, femeia i-ar fi dat motive bărbatului să o bănuiască de infidelitate. Localnicii spun că femeia ar fi fost văzută în câteva rânduri umblând pe ulițele din Saraiu beată și goală pușcă. Și aici părerile cetățenilor din localitate sunt împărțite: unii susțin că tocmai bătrânul o bătea, o dezbrăca și o gonea de acasă.
Lucru cert este că pe fondul a mii de discuții care porneau de la băutură și gelozie s-a ajuns la crimă.
Această săptămână a debutat cu un nou scandal în cuplul format din Ionica Țurcanu, de 56 de ani, și Nicolae Cristea, de 71 de ani.
Bărbatul le-a povestit anchetatorilor că, marți, 11 septembrie, femeia ar fi plecat, la ora 8 dimineața, să cumpere un pachet de țigări. Numai că s-a întors după-amiază, "mirosind a țuică de prune și având o altă căciuliță pe cap decât a ei", li s-a plâns anchetatorilor bătrânul. A urmat o ceartă zdravănă, iar a doua zi, după ce amândoi au consumat băuturi alcoolice, scandalul a reînceput. Gelozia bărbatului se pare că i-a luat mințile, el bănuind-o pe femeie că a fost cu un bărbat orele în care care lipsise de acasă în ziua anterioară.
El a luat-o la bătaie cu făcălețul pe Ionica și a lovit-o până ce aceasta nu s-a mai putut ridica de jos. După ce a văzut că femeia nu mai mișcă, Nicolae Cristea a intrat în panică și a apelat la un vecin de-al său. Acesta a fost cel care a anunțat medicii și Poliția. Cadrele medicale care au venit la fața locului nu au putut face altceva decât să constate decesul, pentru că femeia avea pe corp răni foarte grave, incompatibile cu viața.
La fața locului au fost chemați procurorii criminaliști, care au realizat ancheta la fața locului și au stabilit cum a avut loc omorul. Mai mult, Nicolae Cristea a recunoscut comiterea crimei.
Necropsia a arătat "că moartea victimei a fost violentă și s-a datorat șocului traumatic și hemoragic, ca urmare a unui politraumatism cu hematoame și echimoze multiple, fractură complexă în treimea inferioară a femurului drept cu deplasare și fractură cominutivă de rotulă stângă". Totodată, s-a constatat că, pe lângă leziunile "proaspete", victima prezenta pe corp și leziuni de violență cu o vechime mai mare, adică între trei și opt zile, aspect ce a arătat procurorilor că aceasta fusese agresată și în urmă cu câteva zile.
Nicolae Cristea a fost prezentat, aseară, magistraților de la Tribunalul Constanța cu propunerea de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de omor. Pentru fapta comisă el riscă o pedeapsă cuprinsă între 10 și 20 de ani de închisoare.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 04 Octombrie 2011
Stire din Eveniment : "Băiatul nostru nu este un criminal!"
Pagina a fost generata in 0.3014 secunde