Criminal în libertate pe străzile Constanței. Polițiștii sunt pe urma lui

420
Criminal în libertate pe străzile Constanței. Polițiștii sunt pe urma lui - criminalinlibertate-1479918284.jpg
Polițiștii constănțeni au efectuat cercetări în cazul tâlhăriei urmate de moartea unui paznic, din urmă cu 3 zile, reușind să-l identifice pe suspect în persoana lui Gheorghe Stoica, în vârstă de 54 de ani, din comuna Tuzla, bănuit de comiterea faptei. Cel în cauză a plecat de la domiciliu, la data de 15 mai și nu a mai revenit până în prezent. Ca semnalmente, bărbatul urmărit are 1,70 m înălțime, 75 kg, ten măsli- niu, ochi căprui, păr negru și nu are semne particulare. 


Precizăm faptul că polițiștii desfășoară activități de căutare și a autoturismului, pe care l-ar fi sustras de la locul faptei, Ford Fiesta, de culoare argintiu, cu numărul de înmatriculare CT 45 VYO. Cei care pot oferi informații despre persoana în cauză sau autoturismul sustras sunt rugați să contacteze Inspectoratul de Poliție al județului Constanța tel. 0241/611364 sau la numărul unic de urgență 112.


Vă reamintim că în urmă cu trei zile, în incinta societății comerciale Total Expres Recicling, situată pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 151, a fost găsit un bărbat agresat, în stare inconștientă. Echipa operativă deplasată la fața locului a identificat victima, stabilind că este Romeu Caba de 55 de ani, domiciliat în municipiul Constanța, care lucra ca paznic al societății în incinta căreia a fost agresat.


La fața locului s-a deplasat și o ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Constanța, care a găsit persoana în stare de inconștiență, cu traumatism cranio-cerebral acut închis cu hemoragie subdurală, fapt pentru care a fost preluată și transpor-tată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Victima a fost operată de urgență, însă a murit la scurt timp.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3706 secunde