Paznic ucis în incinta unei societăți din Constanța

402
Paznic ucis în incinta  unei societăți din Constanța - paznicomorat-1479745578.jpg
Polițiștii Secției 4 din Constanța au fost sesizați prin 112, în urmă cu două zile, cu privire la faptul că în incinta societății comerciale Total Expres Recicling, situată pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 151, a fost găsit un bărbat agresat, în stare inconștientă. Echipa operativă deplasată la fața locului a identificat victima, stabilind că este Romeu Caba de 55 de ani, domiciliat în municipiul Constanța, care lucra ca paznic al societății în incinta căreia a fost agresat.

La fața locului s-a deplasat și o ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Constanța, care a găsit persoana în stare de inconștiență și care prezenta un traumatism cranio-cerebral acut închis cu hemoragie subdurală, fapt pentru care a fost preluată și transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, pentru evaluare și investigații medicale de specialitate, victima fiind supusă unei intervenții chirurgicale de urgență, aceasta decedând ulterior.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 4 pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a comis evenimentul, stabilirea situației de fapt și identificarea autorilor. Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, fapta fiind încadrată la infracțiunea de tâlhărie urmată de moartea victimei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5436 secunde