CRIMINAL LA 16 ANI! Totul a plecat de la un telefon

184
CRIMINAL LA 16 ANI! Totul a plecat de la un telefon - ddd-1578397046.jpg

Articole recomandate

Un adolescent de 16 ani a fost reținut după ce a înjunghiat mortal un alt tânăr, la Brașov. Victima intervenise în apărarea unei femei cu care agresorul avusese un conflict, crima petrecându-se în zona unei clădiri dezafectate din Brașov, potrivit HotNews.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului pentru minori și familie Brașov, Vlad Teodorescu, a declarat că un tânăr de 16 ani a fost reținut sub acuzația de omor și lovire și alte violențe. "Un tânăr de 16 ani a fost reținut. Astăzi (marți - n.r.) urmează să fie dus la instanță, cu propunere de arestare preventivă", a declarat Teodorescu.

Surse judiciare au precizat că adolescentul a avut un conflict cu o femeie pe care a vrut să o agreseze, în noaptea de duminică spre luni, în zona unei clădiri dezafectate din Brașov. Alți doi tineri, între care și victima, au intervenit în apărarea femeii, însă agresorul l-a înjunghiat de mai multe ori în piept pe unul dintre ei, iar pe celălalt l-a zgâriat. Conflictul se pare că ar fi plecat de la un telefon.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4568 secunde