ȚEPE cu MATERIALE DE CONSTRUCȚII! Constănțean reținut în Ialomița!

455
ȚEPE cu MATERIALE DE CONSTRUCȚII! Constănțean reținut în Ialomița! - 7ianinselaciune-1578396447.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat de 34 de ani a fost reținut în data de 6 ianuarie a.c. de polițiștii ialomițeni, pentru comiterea mai multor infracțiuni de înșelăciune în formă continuată și de fals în înscrisuri sub semnătură privată. Acesta este bănuit că ar fi înșelat un bărbat cu peste 41.600 de lei.

În perioada iulie – decembrie 2019, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au documentat activitatea infracțională a unui bărbat de 34 de ani din județul Constanța.

Pe parcursul cercetărilor s-a stabilit faptul că, în cursul lunii iunie 2018, persoana bănuită, în calitate de reprezentant al unei societăți din Constanța, s-ar fi folosit de datele și contul bancar ale unui agent economic din municipiul Brașov.

Astfel, ar fi emis în fals o factură pro formă în valoare de 41.650 de lei, reprezentând contravaloarea unor materiale de construcții.

Factura în cauză ar fi fost prezentată ca fiind reală părții vătămate, care a depus banii în contul bancar înscris pe aceasta, persoana în cauză fiind bănuită că și-a însușit astfel întreaga sumă de bani.

În urma activităților de cercetare penală efectuate, s-a dispus reținerea pe bază de ordonanță a bărbatului de 34 de ani, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Ialomița.

Persoana în cauză a fost prezentată magistraților pentru dispunerea măsurii de arestare preventivă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2076 secunde