Cruzime fără margini la Corbu: un „dezaxat” a violat o fată de 20 de ani și i-a ucis tatăl!

1575

Articole de la același autor

O familie din localitatea constănțeană Corbu trece prin momente îngrozitoare, după ce un individ le-a intrat în casă, a violat-o pe fiica cea mare și l-a omorât pe tatăl acesteia. Vecinii sunt îngroziți: spun despre victimă că era un bărbat sufletist și muncitor, nu înțeleg cum de s-a abătut o asemenea nenorocire asupra lor.

Scene parcă desprinse din filmele thriller, care îngrozesc pe oricine, au avut loc în noaptea de joi spre vineri într-o locuință din localitatea constănțeană Corbu. Printr-un apel la numărul unic de urgență 112, dat în jurul orei 3.40, o copilă de 14 ani, speriată și înlăcrimată, cerea disperată ajutorul oamenilor legii pentru că un individ cu cagulă și mănuși a intrat peste familia ei în casă, l-a omorât pe tatăl ei și a violat-o pe sora mai mare, în vârstă de 20 de ani. În acest timp, mama a fost legată în baie. Ajunși la fața locului, oamenii legii l-au găsit pe bărbatul de 41 de ani într-o baltă de sânge, soția lui avea o plagă tăiată la nivelul mâinii, iar fiica cea mare a povestit că a fost violată. În casă se mai afla în momentul producerii tragediei și fiul cel mic al familiei, în vârstă de 10 ani.

Vecinii spun că, puțin înainte de ora 4.00, soția victimei a ieșit în stradă țipând și cerând ajutor, plină de sânge. Ea le-a povestit oamenilor că s-au trezit cu un bărbat peste ei în casă, în toiul nopții, înarmat cu cuțit de mari dimensiuni și sub amenințare, a luat-o pe fiica cea mare în dormitor.

„A întrebat fetele câți ani au și a luat-o pe cea mai mare, de cealaltă a spus că e minoră, nu se atinge de ea”, au susținut vecinii.

Tatăl fetei i-a sărit în apărare, moment în care intrusul a început să-l lovească cu arma albă. L-a lăsat într-o baltă de sânge, cu tăieturi profunde pe abdomen, cu o mână aproape amputată și alte tăieturi la nivelul gâtului. Pe soția acestuia ar fi legat-o în baie, iar apoi a violat-o pe fiică.

Oamenii din localitate sunt îngroziți. Ei spun despre familie că sunt oameni gospodari, bărbatul lucra în construcții și avea grijă de copii, iar soția lui este angajată la o terasă.

Aflat pe litoral, ministrul Lucian Bode a declarat referitor la aceste fapte cumplite: „Ancheta este în desfășurare, am deplasat acolo specialiști de la Institutul Național de Criminalistică, de la IGPR, Direcția de Investigații Criminale. Avem un cerc de suspecți, ne despart câteva ore până când suspectul va fi reținut. Avem declarațiile a doi martori. Vom vedea care a fost mobilul acestei crime, dacă a fost răzbunarea, jaful sau alte motive. Este vorba despre un dezaxat care a intrat în casă peste oameni și a făcut ceea ce a făcut”.

La fața locului, în sprijinul criminaliștilor și investigatorilor a fost adus și un câine de urmă. Ancheta este coordonată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.3856 secunde