Lucian Bode: „Investiţia în România este una benefică tuturor”

238
Lucian Bode: „Investiţia în România este una benefică tuturor” - lucianbode-1620330155.jpg

Articole de la același autor

„Oportunitatea oferită de Facilitatea de Rezilienţă şi Redresare trebuie folosită la maxim, iar investiţia în România este una benefică tuturor”, a declarat ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, care a efectuat o vizită de lucru la Bruxelles, unde a avut întrevederi cu Ylva Johansson, comisarul european pentru Afaceri interne, şi Janez Lenarcic, comisarul european pentru Managementul crizelor.



„Urmărim să asigurăm complementaritatea investiţiilor prevăzute atât în Cadrul Financiar Multianual 2014-2020, cât şi în Planul Naţional de Relansare şi Rezilienţă, respectiv Cadrul Financiar Multianual 2021-2027. Ca lucrurile să poată continua la un nivel cât mai înalt şi toată experienţa din ultimii ani a României să devină o poveste de succes, trebuie ca acum să folosim la maxim oportunitatea oferită de Facilitatea de Rezilienţă şi Redresare. Investiţia în România este una benefică tuturor”, a afirmat Bode, prin intermediul unui comunicat de presă.


Potrivit comunicatului, Ministrul de Interne a subliniat că România doreşte definitivarea aderării la spaţiul Schengen, proces care trenează din 2011, şi a reafirmat că ţara noastră rămâne ferm angajată în sprijinirea mecanismelor şi instrumentelor europene menite să asigure o securitate internă sporită a UE şi o mai mare rezilienţă în faţa provocărilor curente.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3052 secunde