CSAT se reunește, astăzi, în ședință

72
CSAT se reunește, astăzi, în ședință - csat-1404286219.jpg

Articole recomandate

Consiliul Suprem de Apărare a Țării se reunește la ora 16.00, pe ordinea de zi aflându-se participarea României la viitoarea misiune NATO în Afganistan, un raport privind combaterea evaziunii fiscale și analiza posibilelor evoluții și a amenințărilor la adresa securității naționale.
Potrivit unui comunicat de presă al Administrației Prezidențiale, ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT), condusă de președinte, va avea loc astăzi, începând cu ora 16.00, la Palatul Cotroceni, transmite Realitatea.net.
Pe ordinea de zi a ședinței CSAT se află mandatul României la Summitul Organizației Tratatului Atlanticului de Nord (NATO) 2014, participarea României la viitoarea misiune NATO în Afganistan, după 2014, dar și o informare despre forțele armate ale României care pot fi puse la dispoziție pentru participarea la misiuni și operații în afara teritoriului statului român în anul 2015.
Alte subiecte de pe agenda ședinței CSAT sunt Raportul privind activitățile desfășurate și rezultatele obținute în procesul de prevenire și combatere a evaziunii fiscale precum și analiza posibilelor evoluții îngrijorătoare și a amenințărilor la adresa securității naționale.
Potrivit comunicatului, pe timpul ședinței vor fi abordate și alte subiecte de interes pentru securitatea națională.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4779 secunde