A început ședința CSAT

78
A început ședința CSAT - csat-1371474378.jpg

Articole de la același autor

Ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT), sub conducerea președintelui Traian Băsescu, a început luni, la Palatul Cotroceni, printre temele abordate aflându-se planul de înzestrare a Armatei României în perioada 2013 - 2022.

Pe ordinea de zi a ședinței CSAT mai sunt incluse subiecte precum starea industriei de securitate, implicațiile acesteia asupra capacității operaționale a instituțiilor din domeniul securității naționale și măsurile necesare pentru restabilirea rolului strategic al industriei de securitate în cadrul economiei naționale.

Un alt subiect vizează forțele armate ale României care pot fi puse la dispoziție pentru participarea la misiuni și operații în afara teritoriului statului român în anul 2014.

Pe agenda ședinței CSAT se vor mai afla subiecte precum Carta Albă a Apărării, catalogul-cadru cu obiectivele de infrastructură teritorială importante pentru sistemul național de apărare sau raportul privind activitatea Centrului de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică - CERT-RO.

Pe timpul ședinței, vor fi abordate 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Octombrie 2012
Stire din Economie : CSAT a blocat privatizarea CFR Marfă
Pagina a fost generata in 0.6935 secunde