Cu ce se ocupă în realitate Poliția Locală Constanța. Bratu și Pripiși și-au aflat înlocuitorii

5359
11
Cu ce se ocupă în realitate Poliția Locală Constanța. Bratu și Pripiși  și-au aflat înlocuitorii - cuce3-1468861087.jpg
Postul de director al Poliției Locale Constanța este în continuare liber, conducerea fiind asigurată până acum de doi directori adjuncți, Daniel Bratu și Ionuț Pripiși. Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța, a luat decizia de a-i înlocui pe cei doi cu Dan Baltag și Drăguț Encică, care se vor ocupa de acum încolo de conducerea Poliției Locale Constanța.

Atât Daniel Bratu, cât și Ionuț Pripiși au optat pentru varianta concediului în această perioadă și au preferat să nu ofere puncte de vedere în legătură cu această situație. În rândul constănțenilor există voci care atrag atenția asupra lipsei de activitate a Poliției Locale Constanța, în condițiile în care ne aflăm în plin sezon estival. Pentru a arăta că schimbările survenite în cadrul conducerii nu au afectat activitatea, Decebal Făgădău a prezentat un raport în care sunt relatate câteva cifre ale activităților desfășurate în cursul săptămânii trecute.

"În momentul de față se acționează coordonat. În intervalul 11-17 iulie, Poliția Locală Constanța a aplicat 349 de sancțiuni contravenționale, constatând opriri neregulamentare, masă maximă admisă mai mare de 3,5 tone, acces interzis. De asemenea, au fost desfășurate acțiuni cu tematică pentru vehiculele cu tracțiune animală, fiind acordate 44 de sancțiuni și s-au aplicat 432 de puncte de penalizare. În total, în această săptămână au fost acordate amenzi în valoare de 55.790 lei și au fost blocate 193 de autovehicule", a declarat, pentru "Cuget Liber", Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța.

Cele mai multe sancțiuni au fost acordate în baza HCLM 184/2013, ce prevede amenzi cuprinse între 400-800 de lei. HCLM 184 se referă la îmbunătățirea activităților de gospodărie, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța. Decebal Făgădău recunoaște că mai sunt pași de făcut, dar apreciază că lucrurile se află pe un făgaș normal. Totodată, în această perioadă se caută o persoană care va fi desemnată să se ocupe cu comunicarea între Poliția Locală Constanța, mass-media și cetățeni.

"Există acțiuni tematice, cu identificarea proprietarilor terenurilor abandonate, îi somăm să-și întrețină terenul astfel încât să nu mai avem buruieni. Le aducem la cunoș-tință să facă și dezinsecție. Sunt acțiuni în piețe, însă nu sunt finalizate raporturile. Când vor fi gata, le vom pune la dispoziție atât presei, cât și constănțenilor", a mai explicat Decebal Făgădău. 

Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Palaz
19 iulie 2016
Militienii vor bani multi si facilitati multe HUOOOO

Ăștia de la poliția locală în afară de a da amenzi de parcări ilegale nu fac nimic altceva, trebuie desființat acest serviciu deoarece toacă banii noștri degeaba

gelu
19 iulie 2016
politia

ar trebui sa ne preocupe ce fac infractorii si indisciplina la volan / sunt destui bugetari care iau salariu pentru chiul .

nna
19 iulie 2016
militienii

Si asta cu cat mai repede cu atat mai mare economie la bugetul local(mult mai mare decat amenzile lor)si nu mai tracaseaza nici oamenii.

Răspuns la: Militienii vor bani multi si facilitati multe HUOOOO
Adăugat de : Palaz, 19 iulie 2016
Ăștia de la poliția locală în afară de a da amenzi de parcări ilegale nu fac nimic altceva, trebuie desființat acest serviciu deoarece toacă...
Alex
19 iulie 2016
O decizie buna

Dan Baltag este un fost milbuna.cu misiuni externe si este un om inteligent. Cred ca va face treaba buna.

pauleanu d.
19 iulie 2016
borfasi

Pe str.Callatis nr. 4 in dreptul vilei Sutzu este abandonata o masina Renault albastra in care dorm noaptea persoane dubioase masina are nr.TX4208HX in zona nu se vede niciun politist

marius t
19 iulie 2016
abandon

masina abandonata? sau sechestrata pe aleea nalbei vizavi de barul Vanatorul , nu are numere de inmatriculare, culoare rosie, cam de 1 an.

Răspuns la: borfasi
Adăugat de : pauleanu d., 19 iulie 2016
Pe str.Callatis nr. 4 in dreptul vilei Sutzu este abandonata o masina Renault albastra in care dorm noaptea persoane dubioase masina are nr.TX4208HX...
Turnatorul
19 iulie 2016
masini abandonate

Pe bdul.TOMIS,in parcarea dintre blocurileC2 siC3(Tomis 340,342) se afla de ani buni un autoturism de culoare inchisa,fara numere de circulatie .Cine poate elibera acest loc de parcare care poate fi folosit de un cetatean de bunacredinta ?

nicolae
19 iulie 2016
oare cand ??

vom vedea trotuarele libere pentru pietoni si mame cu carucioare cu copii ? cand trotuarele vor avea aceias atentie ca partea carosabila ? vom avea un primar pe care sa-l preocupe aceste probleme ?

Ordine
19 iulie 2016
Reorganizarea activității poliției locale

E foarte bine ca se încearcă stabilirea ordinii și disciplinei în rândul lucrătorilor poliției locale constanta.ar trebui urgentata aducerea unei persoane la conducerea direcției, un profesionist în domeniu care să stie sa reorganizeze activitățile și sa traseze sarcini clare, totodată să demareze procedurile pentru incadrarea personalului în domeniul ordinii publice, unde nu există în prezent suficiente cadre. O mențiune :d-le primar fagadau respectați functionarii si principiile exercitarii funcției publice.

alex
20 iulie 2016
despre encica

Gragut encica asta este inspector pe mamaia de vreo 6 ani de zile. El impreuna cu sefa Mihaela Nache si Pripisi Ionut au jecmanit agentii economici fin sat vacanta si mamaia.

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Pagina a fost generata in 0.2121 secunde