Cum a încercat Silviu Corbeanu să scape de arest:

2958
"În cele patru ore în care am fost liber aș fi putut să fug!"
Magistrații de la Curtea de Apel Constanța au decis, vineri, ca și Marian Raul Caramilea, cel de-al cincilea individ reținut, inițial, în afacerea buldoexcavatoarelor, dar care a fost lăsat liber de Tribunalul Constanța, să fie arestat pentru o perioadă de 29 de zile.
Avocații lui Vasile Oancea, Silviu Claudiu Mihai, Silviu Corbeanu, Constantin Muraru și Marian Raul Caramilea au susținut în fața judecătorilor că nu ar exista probe la dosar din care să rezulte vinovăția vreunuia dintre inculpați. "Nu există amprente, probe biologice, recunoașteri, alte probe din care să rezulte violen-țele exercitate asupra paznicului de către Muraru și Corbeanu" - a spus avocatul Liviu Cristescu.
În ceea ce-l privește pe fostul polițist Corbeanu, apărătorul a susținut că nu există vreo dovadă că, personal, ar fi indus în eroare reprezentanții societății, iar asta pentru că documentele sunt semnate de Silviu Claudiu Mihai.
În ultimul cuvânt, Corbeanu a spus: "Dacă vroiam să mă sustrag urmăririi penale, în cele patru ore în care am fost liber aș fi putut să fug!"
Cei cinci sunt acuzați că au sustras, prin acte de violență sau prin înșelăciune, patru buldoexcavatoare, în valoare de 240.000 de euro, cu intenția de a le vinde.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5379 secunde