Cum puteți obține pașaportul pentru copil în două ore

703
1
Cum puteți obține pașaportul pentru copil în două ore - cumputeti-1470935417.jpg
Dacă se întâmplă să nu aveți programată o vacanță în afara țării, dar o situație de urgență impune plecarea dumneavoastră alături de copil din țară, nu trebuie să vă panicați. 


Aveți nevoie de un pașaport pentru copil, pe care-l puteți obține în doar două, maxim trei ore. Soluția constă în pașaportul temporar, fiind cea mai bună soluție în cazurile de urgență. Important de știut este faptul că cel mic trebuie însoțit de ambii părinți când se face pașaportul, fiind nevoie de ambele semnături pentru poza copilului. 


La eliberarea pașaportului, doar unul dintre părinți poate prezenta documentul de identitate și certificatul de naștere al copilului. Ca acte, veți avea nevoie de certificatul de naștere al mino-rului, în original, documente de identitate ale părinților, dovada achitării taxelor și a tarifului suplimentar pentru emiterea pașaportului. 


Taxa este de 219 lei și poate fi achitată la orice ghișeu al Poștei Române. De asemenea, aveți nevoie de un pașaport anterior al minorului, dacă acesta există. 


Comentează știrea

cupan
12 august 2016
LA PASAPOARTE

la Cta este o mare bataie de joc. Seful de la pasapoarte este foarte slab ,foarte prost sau are un mare interes{spaga}.Rolul lui este sa rezolve problemele care apar.Daca nu-i prost.Sau daca n-are interes

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.903 secunde