RADET amenință cu debranșarea zeci de asociații cu restanțe la facturi

530
2
RADET amenință cu debranșarea zeci de asociații cu restanțe la facturi - radetpuncttermic16-1470935378.jpg
Mii de constănțeni riscă să rămână fără apă caldă la robinete, în toiul verii, dacă nu își achită facturile către RADET. Conducerea regiei a anunțat că începând de marți, 16 august, va opri furnizarea energiei termice către mai multe asociații de proprietari cu restanțe la plata agentului termic.


"Deși au fost avizate, aceste asociații nu au înțeles să își achite datoriile pe care le înregistrează la plata facturilor de energie termică. Drept urmare, se va proceda la sistarea furnizării agentului termic", explică directorul general al RADET Constanța, Liviu Popa. 


Este vorba despre 35 de asociații care au acumulat sume cuprinse între 2.000 și 638.000 de lei. 


"Facem apel către toți consumatorii ce înregistrează datorii la plata facturilor, să efectueze urgent plăți la casieriile regiei, astfel încât să evite aplicarea măsurii de sistare a furnizării energiei termice. RADET va continua și în perioada următoare să întreprindă acțiuni pentru izolarea consu-matorilor rău platnici", mai adaugă directorul Liviu Popa. 


Comentează știrea

petrica
12 august 2016
ei sa

ei sa debranseze pecei care vor acest lucru si dupa aceea sa vada cu cine mai ramane ,nu au facut nimic pentru a mai trai ca societate.lasa ca merge si asa ,nu ai mege cum mergea tov. popa

n
13 august 2016
n

... e ilegal sa-i debranseze ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.434 secunde