Cum să te ferești de ger

160
Cum să te ferești de ger - gerfalezainghetstabilopozi681327-1355501119.jpg

Pentru a gestiona cu eficiență situațiile neplăcute cu care vă puteți confrunta în această perioadă, având în vedere temperaturile scăzute, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea al județului Constanța  pun la dispoziție o serie de recomandări pentru cetățeni.


Astfel, pompierii recomandă să verificați sobele, centralele termice și coșurile de evacuare a fumului și gazelor fierbinți, pentru a preveni eventualele incidente cauzate de defecțiuni tehnice și evitarea inhalării de fum și gaze toxice. Utilizați mijloacele de încălzire fără defecțiuni sau improvizații pentru încălzirea locuințelor. Nu suprasolicitați instalația electrică din locuința dumneavoastră sau de la locul de muncă.


De asemenea, păstrați o distanță de siguranță între mijloacele de încălzire și materialele combustibile. Protejați de ger persoanele în vârstă, copiii, femeile gravide și pe cei cu probleme de sănătate din anturajul dumneavoastră.


Mai mult, atenționați autoritățile locale cu privire la persoanele fără adăpost pe care le întâlniți sau despre care aveți cunoștință. Echipați-vă corespunzător autovehiculul pentru circulația în condiții de iarnă (anvelope specifice sezonului rece, lanțuri antiderapante, lopată, săculeț cu nisip etc.) și asigurați-vă că sistemul de încălzire al autoturismului dumneavoastră funcționează eficient.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 10 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Un incendiu a lăsat-o fără casă
Miercuri, 21 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Incendiile devastatoare din Constanța
Pagina a fost generata in 0.5387 secunde