Cum se conduce pe timp de iarnă?

363
1
Cum se conduce pe timp de iarnă? - iarna-1355314115.jpg
Cel mai important lucru de știut este faptul că niciodată nu trebuie să subestimați dificultățile impuse de condițiile meteorologice. De aceea, distanța față de mașinile din față trebuie să fie mai mare pe drum alunecos, iar viteza de deplasare mai redusă, atât pentru a se evita coliziunea cu cei din față, cât și pentru a nu fi obligați să frânați brusc, fapt care duce la derapare. 

În zilele cu ploi, viscol, ninsori, temperaturi scăzute, fiți mai atenți la pietoni. Aceștia sunt mai puțin prudenți, circulă zgribuliți, se ascund sub umbrele, privesc mai puțin în jur, astfel că nu se prea asigură la traversare!

De asemenea, nu acționați brusc mecanismele de direcție și de frânare ale autovehiculului! În condiții de zăpadă și polei, renunțați pe cât posibil la pedala de frână. Folosiți cu precădere frâna de motor!

Pe porțiunile acoperite cu polei sau gheață este contraindicată executarea operației de virare concomitent cu frânarea! În viraje, mersul cu diferențialele blocate are influență negativă asupra menținerii direcției! 

Comentează știrea

10m-40m Width Luxury Two Floors Tent for Events
15 martie 2015
10m-40m Width Luxury Two Floors Tent for Events

The day exceeded our expectations on every level and the tent received so many amazing comments that you should be very proud. 10m-40m Width Luxury Two Floors Tent for Events http://www.partytentforsale.com/10m-40m-width-luxury-two-floors-tent-events.html

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Pe ce drumuri se circulă cu greutate
Sâmbătă, 08 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Autostradă închisă din cauza viscolului
Pagina a fost generata in 0.2889 secunde