Cum se împarte șpaga pentru înscrierea copilului în clasa I

2384
3
Cum se împarte șpaga pentru înscrierea copilului în clasa I - geludimacacopy-1335456279.jpg
Ieri, magistrații de la Tribunalul Constanța l-au audiat pe Gelu Dimaca, fostul director al Școlii Generale "Nicolae Tonitza" din Constanța, trimis în judecată de procurori pentru comiterea infracțiunii de luare de mită. El a fost prins în flagrant, la data de 6 aprilie, în timp ce primea 150 de euro și 200 de dolari de la un denunțător pentru a soluționa în mod favorabil cererea de înscriere în clasa pregătitoare de preșcolari a copilului acestuia.

Gelu Dimaca, pus față în față, ieri, cu transcrierile convorbirilor ambientale din-tre el și denunțător, în care se face referire despre anumite sume de bani, și în care denunțătorul spune că "1.500 sunt pentru dvs. nu pentru înscriere, eu am pregătit 200 de dolari și 150 de euro", la care Dimaca spune, tot potrivit interceptărilor: "Puneți-i acolo!", profesorul a spus că "nici vorbă să se fi rostit aceste cuvinte. Eu nu-mi aduc aminte de așa ceva! Dacă ar fi făcut un astfel de gest i-aș fi atras atenția persoanei respective".

Denunțătorul a venit la directorul Dimaca de la "Nicolae Tonitza" trimis fiind de directorul de la Școala nr. 11. "Doamna director de la Școala nr. 11, când a vorbit prima oară cu mine, nu mi-a făcut referire la funcțiile ori posibilitățile părinților ori a stării lor materiale, ci mi-a spus doar că vor să-și înscrie copilul", a mai spus profesorul ajuns inculpat în fața judecătorilor.

Zvonurile însă în legătură cu sumele vehiculate pentru ca minorii să fie înscriși la clasa pregătitoare se pare că erau cu totul altele.

"În legătură cu afirmațiile denunțătorului Faur cum că știa că trebuie să-mi dea mie 1.500 de lei, directorului adjunct 1.000 de lei, plus 1.000 de lei drept sponsorizare pentru a-și înscrie copilul, consider că este o nebunie! Nu este posibilă o astfel de situație!", a declarat Gelu Dimaca, ieri, în fața magistraților de la Tribunalul Constanța.

Magistrații vor continua procesul, la termenul din data de 17 mai, prin audierea directorului adjunct de la "Nicolae Tonitza", a denunțătorului, și altor martori din lucrări.

Gelu Dimaca nu avea nici măcar un an de când era în funcția de director la Școala Generală "Nicolae Tonitza", mai exact, el fusese numit în funcție în luna septembrie 2011. Până atunci el fusese profesor de sport la Liceul "Traian", iar până în urmă cu doi ani a fost arbitru de fotbal în Divizia C.

Comentează știrea

cristi
2 mai 2012
Un bun salariu

Daca stii sa copiezi si sa lipesti un anunt ,atunci poti castiga bani lucrand de acasa in internet.Tot ceea ce iti trebuie este sa ai un calculator si conexiune la internet.Nu iti trebuie decat 10 minute pe zi ca sa pui un anunt.Daca vreti sa aflati mai multe detalii puteti intra in contact prin email [email protected]. Se castiga bani in fiecare zi Sa aveti o zi buna!

judith
2 mai 2012
va ajuns judecata

asta este judecata care cade peste voi,datorita lacomiei,asa au profitat si de banii lu socru meu

masina cu soldati
6 mai 2012
moartea rosie smurd clona

Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD si eu fac ce vreau in tara asta ! Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD si mi-am propus sa ucid acest popor ! Deja v-am demonstrat ca eu MOARTEA ROSIE SMURD sunt mai tare ca presedintele si guvernul acestei tari ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am cumparat tractoare SMURD , motorete SMURD , barci SMURD si urmeaza sa cumpar submarine SMURD ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am facut presiuni enorme la colegiul medicilor pt a obtine asigurari malpraxis pt soldatii care lucreaza pe masinile EPA SMURD dar fara nici un rezultat !Pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am deturnat banii si masinile care trebuiau sa ajunga la ambulanta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am sabotat ambulanta privand-o de masini si aparatura medicala ! Va spun si mai repet pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD va pot spune ca am facut dispecerate in toata tara doar ca sa imi justific activitatea ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD cand merg la un caz merg insotit doar de mass media altfel nu mai merg ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am cheltuit cei doi la suta doar dupa bunul meu plac si nu ma poate verifica nimeni pt ca eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD oblig cadrele medicale din spitale sa faca voluntariat pe masina SMURD iar cine refuza I se deface contractual colectiv de munca ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am facut doar afaceri paguboase pt statul roman ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD coordonez majoritatea dispeceratelor din tara si trimit la locul solicitarii doar masina EPA cu soldati chiar daca exista masina cu medic si asistent la ambulanta ! Doar pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTE ROSIE SMURD m-am pus singur imparat pe ISU ! Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8418 secunde