Cum se va circula în Mamaia. Trafic redirijat și restricții de viteză

498
1
Cum se va circula în Mamaia. Trafic redirijat și restricții de viteză - vitezamaximatraficmamaia-1476981841.jpg

Articole de la același autor

Șoferii care au drum prin Mamaia trebuie să știe că traficul rutier din zona Perla, intersecția bulevardelor Mamaia și Aurel Vlaicu, va fi redirijat din direcția Pescărie spre Năvodari: înainte, pe două benzi de circulație, (banda întâi cu prioritate, iar banda a doua fără prioritate), iar banda a treia cu posibilitatea de a efectua virajul la stânga, fără prioritate, către bulevardul Aurel Vlaicu. 


La fel se întâmplă și din direcția Năvodari spre Constanța: pe toate cele trei benzi se va efectua virajul la dreapta spre bulevardul Aurel Vlaicu, iar de pe banda a treia se va putea efectua virajul la stânga, fără prioritate, spre zona Pescărie. De asemenea, din direc-ția bulevardul Aurel Vlaicu spre Năvodari: înainte, în stațiune, pe două benzi de circulație, cu prioritate, dar și din direcția Aurel Vlaicu spre Pescărie (Sat Vacanță): la dreapta, pe două benzi de circulație. 


Viteza maximă, 60 km/oră 


Pe întreaga perioadă a extra-sezonului 2016 - 2017, viteza maximă admisă pe bulevardul Mamaia, din stațiune, este de  60 km/oră, semnalizată corespunzător cu indicatoare rutiere la cele trei intrări în stațiunea Mamaia. 


Decizia reducerii vitezei maxime admise a fost luată în urma consultării dintre Primăria Municipiului Constanța, Poliția Rutieră și SC Confort Urban SRL, administratorul tramei stradale. Motivul care a stat la baza deciziei a fost faptul că a crescut numărul de rezidenți în stațiunea Mamaia. Implicit, a crescut și tra-ficul pietonal, iar pericolul producerii de accidente este mai mare. 


"Rugăm participanții la trafic să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră, să nu afecteze fluența și siguranța circulației și să nu producă prejudicii proprietății publice sau private. Oprirea, staționarea și parcarea se vor face în locurile special amenajate și semnalizate, fără ocuparea spațiilor destinate stațiilor taxi și autobuz", este mesajul autorităților constănțene. 


Comentează știrea

Tigru
21 octombrie 2016
Vai, vai....

Iar tu Margareto, in ce categorie esti? Daca regulile s-au schimbat pentru statiunea Mamaia, atunci trebuie sa le respectam! Simplu si...clar!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3409 secunde