Țigări de contrabandă, camuflate sub legume. Doi constănțeni, prinși în flagrant

414
Țigări de contrabandă, camuflate sub legume. Doi constănțeni, prinși în flagrant - tigaricontrabanda-1476981902.jpg

Articole de la același autor

În cadrul unei acțiuni desfășurate cu scopul de a veni de hac afacerilor cu țigări, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au prins în flagrant doi bărbați din Constanța care intenționau să comercializeze peste 1.000 de pachete cu țigări de contrabandă. 


Acționând în baza unei informații, oamenii legii au monitorizat o tranzacție între două persoane despre care dețineau date că se ocupă cu activități ilicite, cei doi bărbați fiind surprinși chiar în timp ce transferau colete cu țigări dintr-un autoturism în altul. La controlul primei mașinii, un Opel Astra, condus de un constănțean de 61 de ani, a fost descoperit, în portbagaj, un bax ce conținea 500 de pachete de țigări, fără marcaje fiscale.


În cel de-al doilea autovehicul, o autoutilitară marca VW Transporter, condusă de un bărbat de 38 de ani, tot din Constanța, a fost descoperit, camuflat sub niște legume, un colet ce conținea 500 pachete țigări marca Marble, fără marcaje fiscale. 


Cei doi bărbați, la pachet cu marfa de contrabandă, au fost conduși la sediul instituției, unde, după inven-tarul care se cuvenea, au fost strân-se, bucată cu bucată, 1.000 de pa-chete cu țigări netimbrate marca Marble și 100 de țigarete Plugarul. 


Polițiștii de frontieră au confiscat și suma de 6.000 lei, bani obținuți din activitatea infracțională, precum și întreaga cantitate de țigarete, iar legumele folosite pe post de capac au fost predate unei societăți comer-ciale de profil. 


De asemenea, cele două vehicule, în valoare de aproximativ 10.500 euro, au fost indisponibilizate la sediul Gărzii de Coastă până la fina-izarea cercetărilor. 


În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9364 secunde