Contrabandiști din Constanța, lăsați fără mașină și țigări

450
1
În urma unei acțiuni pe raza localităților Ovidiu și Mihail Kogălniceanu, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat în trafic un autoturism Audi A4, despre care existau date că este folosit la transportul țigărilor de contrabandă. Polițiștii de frontieră au efectuat semnalele regulamentare pentru a opri mașina, în care se aflau trei bărbați.

La controlul autoturismului, a fost descoperită, în spatele scaunelor din față, o cutie de carton, în care se aflau mai multe cartușe cu țigări de diferite mărci, fără marcaje fiscale. Din primele cercetări, s-a stabilit faptul că țigările aparțin a doi constănțeni, în vârstă de 59, respectiv 48 de ani, aflați în autoturism. Aceștia au declarat că au achiziționat țigaretele dintr-o localitate de pe raza județului, de la o persoană ale cărei date de identitate nu le cunosc, în schimbul sumei de 4.000 lei, cu scopul de a le comercializa.

Persoanele în cauză și autoturismul au fost conduse la sediul Gărzii de Coastă pentru continuarea cercetărilor, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 10.000 pachete țigări netimbrate, mărcile Marlboro și Winston.

Polițiștii de frontieră au ridicat țigările în vederea confiscării și au indisponibilizat autoturismul, în valoare de aproximativ 7.000 euro, iar în cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. 

Comentează știrea

DODO
14 octombrie 2016
cum naiba ?

ii gasim in toate pietele dar intreb daca s-a mers vreodata pe fir pina la sursa ! s-au au dat peste interesele unora sus-pusi ( vama , politie )

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7329 secunde