Polițiștii de frontieră au confiscat mașinuțe de… poliție

235
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit, în două containere sosite în portul Constanța Sud Agigea, pentru două societăți comerciale administrate de un chinez, respectiv un român, 2.640 jucării mașinuțe și 960 șepci contrafăcute, ce purtau însemnele unor firme renumite, cu o valoare de 132.000 lei, respectiv 96.000 lei dacă ar fi originale.
În urmă cu două zile, în containerul sosit pe numele cetățeanului chinez, în vârstă de 28 de ani, au fost descoperite 2.640 de mașinuțe de poliție, care purtau însemnele unei firme renumite, cu o valoare totală de 132.000 lei dacă ar fi fost originale. 


În aceeași zi, în urma controlului amănunțit la un alt container sosit din China, pentru o societate comercială cu sediul în municipiul Ploiești, administrată de un român, în vârstă de 57 de ani, au fost descoperite 960 șepci contrafăcute, cu o valoare totală de 96.000 lei dacă ar fi fost originale. 


Bunurile în cauză au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7066 secunde