Cine este noul director al Gărzii de Coastă

723
Cine este noul director  al Gărzii de Coastă - ionel-1473959457.jpg

Articole de la același autor

Miercuri, la sediul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, s-au desfășurat concursurile pentru ocuparea funcției de inspector șef la Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Iași, respectiv director la Garda de Coastă. 


Ofițerii participanți, recrutați din sursă internă, au susținut în fața comisiilor de concurs o probă de selecție, constând într-un interviu structurat pe subiecte profesionale. În urma concursurilor, au fost declarați admiși comisar șef de poliție Gheorghe Pandelea, pentru functia de șef al ITPF Iași, și comisar șef de poliție Ionel Trușan, pentru funcția de director al Gărzii de Coastă. 


Până la susținerea concursurilor, cei doi ofițeri au fost împuterniciți la conducerea celor două inspectorate teritoriale. Candidații declarați admiși au experiență profesională în domeniul controlului și supravegherii trecerii frontierei, fiind în structurile Poliției de Fron-tieră, fiecare, de peste 20 de ani, perioade în care au ocupat atât funcții de execuție, cât și de conducere. 


Având în vedere rezultatele concursurilor, în perioada următoare, vor fi întreprinse demersurile legale pentru numirea în funcții a ofițerilor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7684 secunde