Vreți să deveniți polițist? Au început înscrierile pentru concursul de încadrare din sursă externă

698
Vreți să deveniți polițist? Au început înscrierile pentru concursul de încadrare din sursă externă - vretisa-1474990250.jpg

Articole de la același autor

Poliția de Frontieră Română inițiază procedura de ocupare, prin concurs, prin încadrare directă, trecere în corpul ofițerilor a agenților cu studii superioare sau reîncadrare, a unor posturi vacante, începând de astăzi, în vederea com-pletării deficitului existent la nivelul instituției. 


Astfel, vor fi organizate concursuri pentru ocuparea a 759 posturi vacante de ofițeri și agenți de poliție de frontieră, repartizate la IGPF și la nivelul tuturor structurilor teritoriale ale Poliției de Frontieră Române.


Posturile scoase la concurs sunt repartizate astfel: 604 posturi de agenți în structurile operative ale PFR, în serviciile specializate în supravegherea și controlul frontierei, combaterea mi-grației ilegale și a infracționalității trans-frontaliere. De asemenea, 78 posturi
(46 ofițeri și 32 agenți) sunt scoase la concurs în structurile suport, specia-lizate în diferite domenii de activitate - financiar, comunicații, logistică, adminis-trativ, tehnic etc. 


Garda de Coastă beneficiază de 78 de posturi libere, 66 de agenți în domeniul operativ, 7 ofițeri și 2 agenți specialiști și 3 ofițeri operativi prin reîncadrare. Depunerea cererilor de înscriere la concurs pentru posturile operative de agenți scoase la concurs prin încadrare directă (din sursă externă) se va face în perioada 27 septembrie - 4 octombrie, între orele 9.00-13.00 și 14.00-16.00, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, 1 și 2 octombrie, între orele 9.00-13.00, la sediul structurilor organizatoare. 


Concursul de încadrare pentru posturile de agenți din domeniul operativ (din sursă externă) se va susține în urma promovării probelor eliminatorii (testare psihologică, vizita medicală și proba de evaluare a performanței fizice). Pentru aceste posturi, subiectele vor fi elaborate de către o comisie centrală constituită la nivelul IGPF și vor fi transmise simultan, în ziua concursurilor, la struc-turile teritoriale organizatoare. Testul scris de verificare a cunoștințelor va fi de tip grilă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.4272 secunde