În fața judecătorilor, după o pagubă de sute de mii de lei

273
În fața judecătorilor, după o pagubă de sute de mii de lei - ofemeie-1474990145.jpg

Articole de la același autor

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au dispus trimiterea în judecată a inculpatei Emel Abduraman, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de gestiune frauduloasă. 


Din rechizitoriul întocmit de procurori, reiese că, în perioada august 2007 - iunie 2014, în baza unei împuterniciri notariale acordate de titularul unei persoane fizice autorizate (PFA) pentru a exercita funcția de administrator de fapt, Emel Abduraman a dobândit foloase necuvenite, însușindu-și bani din conturile bancare deschise la două bănci, fapt ce a dus la acumularea unor datorii semnificative și întârzierea achitării creditelor bancare ale PFA-ului. 


În mod concret, profitând de dreptul de semnătură ce i-a fost acordat, Abduraman a făcut numeroase retrageri de numerar, folosind o parte pentru achiziții și plata arendei, iar cealaltă în scopuri personale, fără a avea documente care să ateste destinația acestor sume și fără a exista o justificare privind necesitatea retragerilor. 


Paguba pricinuită prin exercitarea în mod defectuos a contractului de mandat, prin neevidențierea tuturor veniturilor și cheltuielilor în registrul de încasări și plăți, este în cuantum de 544.383 lei. 


Dosarul a fost trimis spre competentă soluționare Judecătoriei Medgidia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.8704 secunde