Cunoscut medic estetician, reținut după ce a spart o casă și a furat o sumă mare de bani

286
Cunoscut medic estetician, reținut după ce a spart o casă și a furat o sumă mare de bani - img20180706wa000664099600-t-1696424764.jpg

Articole de la același autor

Un cunoscut medic estetician care deține inclusiv o clinică, în București, a fost reținut, marți, după ce ar fi spart apartamentul fostei sale iubite și ar fi furat din locuință 35.000 de euro. Anchetatorii au descins la adresa medicului, iar în urma percheziției s-ar fi găsit o sumă uriașă, care nu a putut fi justificată.


Potrivit unor surse judiciare, medicul estetician Andrei Gregorian, care patronează și o clinică de profil, specializată în intervenții chirurgicale de remodelare corporală, ar fi spart casa fostei sale iubite, medic plastician la Spitalul Universitar de Urgență „Elias”. Sursele citate au afirmat, că cei doi s-au cunoscut la Spitalul „Elias”, unde Gregorian și-a făcut rezidențiatul.
După despărțire, bărbatul ar fi păstrat cheile de la ușa femeii, dr. Marinela Chiriac, iar la data de 26 septembrie, la o oră când nu era nimeni acasă, a intrat în locuință, de unde ar fi plecat cu suma de 35.000 de euro.


După ce a constatat lipsa banilor, femeia a mers la Secția 5 și a depus o reclamație. La data de 3 octombrie, polițiștii au descins atât în locuința medicului, cât și la clinica acestuia. În urma percheziției domiciliare, s-au găsit și ridicat, potrivit anchetatorilor, aproximativ 86.500 de euro, a căror proveniență nu a putut fi justificată.


Reținut pentru furt calificat


Bănuitul a fost depistat ulterior și condus la audieri. Pe baza probelor obținute de polițiști, a fost, în cele din urmă, reținut și urmează să fie prezentat magistraților Judecătoriei Sectorului 1, cu propunere de arestare preventivă, pentru furt calificat, informează gandul.ro


Într-un interviu acordat, în trecut, Andrei Gregorian a povestit că a terminat în 2006 Medicină Dentară la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, după care, timp de 10 ani, a încercat mai multe afaceri, de la imobiliare și brokeraj, până la cafenea și salon de înfrumusețare.


A obținut mai întâi dreptul de liberă practică pentru stomatologie de la Colegiul Medicilor și apoi s-a înscris din nou la facultate, unde a urmat specializarea medicina generală.


Andrei Gregorian a mai spus că, în cele din urmă, a început să profeseze ca rezident în chirurgie plastică, la Spitalul „Elias”, iar în paralel și-a deschis și propria clinică de chirurgie estetică, care funcționează în Sectorul 1.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1388 secunde