DADL s-a pus pe dat amenzi

3542
Direcția Apelor Dobrogea Litoral (DADL) a organizat vineri dimineață o acțiune de eliberare de șezlonguri și umbrele de pe sectorul de plajă Neptun.
Inspectorii direcției, însoțiți de către echipaje ale poliției și jandarmilor au acționat pentru a elibera un sector de plajă care fusese ocupat abuziv. La fața locului nu a fost găsit niciun reprezentant al vreunei firme care să revendice bunurile existente pe plajă, drept pentru care DADL a ridicat de pe sectorul respectiv 260 de șezlonguri, umbrele cu schelet metalic sau de stuf, podine de lemn. Bunurile au fost depozitate în magazia DADL, până la revendicarea acestora de către proprietar.
Cel care a ocupat abuziv plaja riscă o sancțiune de până la 20.000 de lei și va suporta contravaloarea transportului.
Inspectorii DADL au mai sancționat în ultimele zile societatea comercială Havana Beach din Mamaia cu suma de 5.000 de lei pentru nerespectarea măsurii de dezafectare, precum și SC Remus Eduard & Company SRL cu suma de 20.000 de lei pentru construcția unui beach-bar fără a fi prevăzut în Planul Urbanistic Zonal.
În perioada următoare, inspectorii DADL vor verifica toate bazele nautice existente pe litoral și care nu au autorizațiile legale în vigoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4785 secunde