Dan Morega încă un dosar penal. A lovit o jurnalistă la o conferință de presă

225
Dan Morega încă un dosar penal. A lovit o jurnalistă la o conferință de presă - morega-dosar-penal-1711112703.jpg

Articole de la același autor

Dan Ilie Morega s-a ales cu un nou dosar penal, al șaptelea. Poliția Județeană Gorj a confirmat că politicianul este cercetat pentru lovire și alte violențe. Ancheta a fost inițiată după ce a agresat o jurnalistă la conferința de presă.


Fostul prefect de Gorj, Dan Ilie Morega, a împins o jurnalistă care s-a prezentat la conferința de presă anunțată de el, la ora 12.00, transmite Antena3.


„Ieși afară! Nu ești acreditată”, spune Morega, în timp ce o împinge spre ușă pe jurnalistă. La biroul din Târgu Jiu au intervenit jandarmii.


Dan Ilie Morega nu poate fi oprit de polițiștii rutieri care l-au prins, din nou, la volan, fără permis. Fostul deputat a fost implicat și într-o tamponare soldată, din fericire, fără victime.
Poliția rutieră nu pare să aibă o soluție ca să-l împiedice pe Dan Ilie Morega să urce la volan. Deși i-a fost suspendat permisul și a fost plasat sub control judiciar, fostul deputat sfidează legea. El continuă să șofeze și, mai mult, chiar comite și accidente rutiere. Din fericire până acum nici un eveniment nu s-a soldat cu victime.


Dan Ilie Morega sfidează legea


Fostul prefect și deputat PNL a fost fotografiat din nou la volan, deși nu are dreptul să conducă. Polițiștii i-au întocmit încă un dosar penal, cu numărul șase. Cu atât mai mult cu cât Dan Ilie Morega a fost implicat și într-o tamponare. Fostul politician a fost fotografiat, lângă o mașină de teren, într-o benzinărie, după ce a fost implicat într-o tamponare.


„La data de 21 martie, polițiști din cadrul Biroului Rutier Târgu Jiu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 78 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Fântânii din municipiu, a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale”, se arată într-un comunicat al Poliției Gorj.


Dan Ilie Morega a provocat tamponarea în timp ce pleca din benzinărie și se îndrepta spre locuința sa. Potrivit poliției noul dosar penal are ca obiect săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere a fost retras


„În urma verificărilor efectuate de polițiști, a reieșit faptul că bărbatul avea permisul de conducere retras, de la data de 6 februarie a.c. În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere a fost retras“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.


Fostul politician nu renunță la mașină


Dan Ilie Morega are permisul retras din motive de sănătate. O comisie de medici a stabilit că are discernământul diminuat și că nu este apt să urce la volan. Acest lucru nu l-a împiedicat să urce la volan.
Deși are șofer la dispoziție, din partea firmei pe care o administrează, el preferă să urce la volan și să conducă chiar dacă nu are dreptul.


El a fost depistat în mai multe rânduri în timp ce conducea, deși avea permisul retras. Ultima dată, Ilie Morega a fost depistat în București, în apropiere de Ambasada Rusiei. Din acest motiv a fost plasat sub control judiciar.
Fostul deputat a fost internat la secția Psihiatrie a Spitalului Județean din Târgu Jiu, iar medicii au recomandat să nu se mai urce la volan. Interdicția are o valabilitate de șase luni. Dan Ilie Morega nu a respectat interdicția, dar și-a pus și girofar la mașină și a declarat că este agent în misiune.


Dan Ilie Morega sfidează legea și medicii


La sfârşitul lunii februarie, după ce a fost internat și i-a fost interzis să conducă, Ilie Morega spunea că nu va respecta recomandările medicilor. El afirma că va renunța la medicație și va continua să conducă. Ceea ce a și făcut.
„Nu le iau, dar după o lună vă asigur că o să conduc”, afirma Morega după externare, referindu-se la medicamente.
De atunci, polițiștii rutieri îi tot deschid dosare penale, însă degeaba. Ilie Morega continuă să sfideze legea și să-și conducă mașina fără drept.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3309 secunde