Dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în cazul accidentului cu un autocar şi un autoturism

206
Dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în cazul accidentului cu un autocar şi un autoturism - 17882f34491e44cfb8c5f15a7f50d281-1708155581.jpg

Articole de la același autor

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în cazul accidentului rutier petrecut vineri seară, în apropierea Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche, în care au fost implicate un autocar cu 24 de pasageri şi un autoturism, informează IPJ Constanţa.


Autocarul şi autoturismul au intrat în coliziune în condiţiile în care ambele circulau în acelaşi sens.


Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat, printr-un comunicat de presă, că în jurul orei 17,50, poliţişti din cadrul Serviciului de Siguranţă Rutieră au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe drumul naţional DN 39, în apropiere de Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, s-a produs un accident rutier.


"Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 54 de ani, şi un autocar, condus de un bărbat, de 52 de ani, care ar fi circulat în aceeaşi direcţie", se arată în comunicat.


Conform IPJ, în urma accidentului rutier au fost răniţi o femeie, de 20 de ani, şi un minor, de 11 ani, pasageri în autoturism.


Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatele etilotest şi drug-test, în vederea stabilirii alcoolemiei şi a indiciilor cu privire la eventuala prezenţă a substanţelor psihoactive, rezultatele fiind negative.


"În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă", a mai informat IPJ Constanţa.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.4224 secunde