Dani Mocanu și-a distrus bolidul de 200.000 de euro şi s-a filmat în acţiune. Care a fost scopul

1847
Dani Mocanu și-a distrus bolidul de 200.000 de euro şi s-a filmat în acţiune. Care a fost scopul - untitled-1670242924.jpg
Dani Mocanu și-a distrus bolidul de 200.000 de euro și s-a filmat în timp ce făcea acest lucru. Manelistul a acceptat o provocare, scrie fanatik.ro


Interpretul de manele se află de ceva timp în arest la domiciliu, motiv pentru care are mai mult timp liber decât înainte. Dani Mocanu este activ pe rețelele sociale, acolo unde ține legătura cu fanii care îl urmăresc.


Cântărețul a organizat mai multe live-uri cu provocări, avându-l pe George Pian ca rival. În urma jocurilor organizate de manelist, tot lui i-a picat o provocare care l-a costat extrem de mult.

Astfel, Dani Mocanu a fost provocat să-și distrugă bolidul în valoare de 200.000 de euro. Manelistul nu a trișat, ci le-a arătat urmăritorilor cum își duce provocarea la bun sfârșit, chiar dacă a fost nevoit să-și distrugă mașina, mai scrie sursa amintită.


“Dani Mocanu: — Cu toporul, cu ce dau, mă?

Dani Mocanu: — M-ai bătut, a fost lumea curioasă să vadă, aia e. Îi dau numai exterior, unde vrei tu, față, spate, lateral. 


Pagina a fost generata in 0.19 secunde