Student la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, medaliat la campionatul internațional de Jiu-Jitsu

216
1
Student la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, medaliat la campionatul internațional de Jiu-Jitsu - xjujitsustudent-1670242312.jpg
O nouă performanță pentru studentul plutonier Costin Ghețu, din anul al IV-lea de la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, un împătimit al sportului de contact Jiu-Jitsu. El a participat, la sfârșitul lunii noiembrie, alături de sportivi din întreaga lume, la competiția internațională „Abu-Dhabi AJP Tour Târgu Mureș”, unde a obținut locul al II-lea.

Costin Ghețu îmbină într-un mod fericit școala cu pregătirea sportivă permanentă la baza sportivă a Academiei Navale și nu ratează nicio competiție unde poartă cu mândrie echipamentul cu însemnele instituției de învățământ superior în care se formează pentru viitoarea carieră de ofițer în Forțele Navale Române.

În ce constă secretul succesului său la toate competițiile la care participă? Rigoare și dorința de a se autodepăși, afirmă tânărul. 

Comentează știrea

Felicitari!
5 decembrie 2022
Tablou de Cubicul

Eram mai tanar, si eu sa-mi impresionez mandra de verificare, adica aia care avea grija de echipa si venea sa te intrebe de lectii. Daca nu iti faceai tema, le scria cu manuta ei doar sa dea bine la tablou. Am gasit eu un pliant si l-am lipit sus pe cubicul. Asa de impresionata a fost Mamica Echipei, de am zis in viata mea sa nu mai aud de asa ceva. (iesea naiba din aia interzis la 10Legi :)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9758 secunde