Locotenent Anca Medrea, de la Poligonul Capu Midia, a obținut premiul I la „Omul Anului 2021” în Forțele Aeriene

497
Locotenent Anca Medrea, de la Poligonul Capu Midia, a obținut premiul I la „Omul Anului 2021” în Forțele Aeriene - xmedrea1-1654765372.jpg
Doi militari ai din Centrului Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană „General de brigadă Ion Bungescu” au câștigat primul loc la concursul „Omul anului 2021” în Forțele Aeriene Române. Este vorba despre locotenent colonelul Valentin Moisă și locotenentul Anca Medrea, care au fost răsplătiți cu diplome și trofee de generalul locotenent Viorel Pană, șeful Statului Major al Forțelor Aeriene, pentru contribuția adusă la instrucția, respectiv imaginea și vizibilitatea Forțelor Aeriene Române în anul 2021.

Marți, 7 iunie, la sediul Statului Major al Forţelor Aeriene a avut loc festivitatea de premiere a personalului desemnat câştigător la concursul „Omul anului 2021”, la care au participat militari din toate unitățile categoriei de forțe. Concursul „Omul Anului” a fost gândit ca o modalitate de a răsplăti şi stimula eforturile militarilor în obţinerea de rezultate deosebite în procesul instructiv-educativ, în îndeplinirea cu competenţă şi la cele mai înalte standarde a sarcinilor şi misiunilor încredinţate şi pentru promovarea imaginii de specialişti militari şi luptători, capabili să conducă, să instruiască şi să motiveze personalul din subordine. Cu alte cuvinte, concursul îşi propune să scoată la iveală şi să promoveze valorile militarilor din Forţele Aeriene Române, care veghează liniştea cerului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.447 secunde