Pistolul mitralieră furat din Mamaia Sat, de negăsit. Ipoteză: militarul atacat citea o rugăciune pe telefon!

271
Pistolul mitralieră furat din Mamaia Sat, de negăsit. Ipoteză: militarul atacat citea o rugăciune pe telefon! - xmilitararmafurata-1647869176.jpg
Autoritățile continuă căutările pentru găsirea pistolului mitralieră care a fost furat, sâmbătă seara, dintr-o unitate militară din Mamaia Sat, după atacarea unui militar de 36 de ani care era de pază. Luni, 21 martie, scafandrii militari de la Centrul de Scafandri Constanța au „periat” o fundul Canalului Dunăre – Marea Neagră, pe o porțiune din apropierea unității militare, în căutarea armei sustrase. Acțiunea a avut loc, ținându-se cont că au trecut deja zeci de ore de la furt, iar arma nu a fost găsită și există posibliatatea ca aceasta să fi fost aruncată în canal. Căutările au avut loc până la orele după-amiezii, dar fără a se găsi nimic, drept pentru care după prânz scafandrii s-au retras.

Pe de altă parte, anchetatorii continuă strângerea de probe pentru a desluși împrejurările în care a avut loc incidentul violent de sâmbătă seara. Pe de o parte, aceștia au audiat mai mulți localnici din zona unității militare, au verificat camerele de supraveghere din zona Mamaia Sat, iar pe de altă parte, potrivit unor surse apropiate anchetei, l-au audiat de mai multe ori pe militarul implicat în incident. Potrivit acelorași surse, se pare că militarul ar fi avut declarații contradictorii; astfel, la un moment dat a afirmat că se afla în perimetru și patrula, când a fost surprins de atacatorul mascat cu o cagulă, iar la o altă declarație a afirmat că se uita pe telefonul mobil, unde urmărea o slujbă religioasă. Inclusiv aceste aspecte urmează să facă obiectul unei anchete, având în vedere că militarul nu avea voie să folosească telefonul mobil în timpul asigurării pazei.

Polițiștii și jandarmii continuă să facă filtre în județul Constanța, dar și în alte județe, în vederea găsirii atacatorului și a armei. Deocamdată, singurul indiciu pe care îl au cu privire la atacator este înălțimea acestuia, 1,72 – 1,75 centimetri. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5443 secunde