Ce recomandă Alexandru Rafila populației

374
Ce recomandă Alexandru Rafila populației - rafila-1647869602.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Sănătăţii estimează o creştere a numărului de îmbolnăviri de COVID în perioada urmatoare. "Am făcut apel public să utilizăm masca în spaţiile închise aglomerate, în mijloacele de transport în comun este esenţială", a declarat Alexandru Rafila.


Austria este prima ţară din Uniunea Europeană care reintroduce restricţiile anti-COVID. Astfel, măştile FFP2 vor fi din nou obligatorii în interior.

Potrivit Antena3.ro decizia vine pe fondul creşterii numărului de cazuri noi, în timp ce ministrul Sănătăţii de la Viena recunoaşte că relaxarea restricţiilor a venit prea devreme.

Şi Statele Unite trebuie să se aștepte la creșterea numărului de îmbolnăviri, va fi un nou val de COVID, avertizează doctorul Anthony Fauci, coordonatorul programului federal de combatere a bolilor infecțioase din America.


"Am făcut apel încă de acum două-trei săptămâni la o relaxare etapizată, care nu a fost posibilă. Decizia politică a fost diferită şi s-a trecut la o relaxare bruscă. Am făcut apel public să utilizăm masca în spaţiile închise aglomerate, în mijloacele de transport în comun este esenţială. În mod evident, în România cifrele s-au stabilizat. Eu intuiesc o uşoară creştere a numărului de cazuri . Vedem ce se întâmplă în alte ţări, aşa că recomandarea rămâne valabilă", a afirmat Alexandru Rafila.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1397 secunde