Fetița unui caporal, care risca să rămână paralizată, a fost operată în Germania

162
Fetița unui caporal, care risca să rămână paralizată, a fost operată în Germania - xajutorfetitagermania3-1646222749.jpg
Caporalul Marian Pîrvan a făcut apel la solidaritatea societății, la începutul acestui an, după ce a fetița lui a primit un diagnostic crunt: o tumoare benignă care îi afecta coloana vertebrală cervicală. Pentru că apăsa pe măduvă, Alexa risca să rămână paralizată. Șansa ei era să fie operată la o clinică din Germania, dar suma necesară – 25.000 de euro – era prea mare pentru posibilitățile familiei.

Militarii din întreaga țară, dar și membrii societății i-au venit în ajutor.

„Familia camaradului nostru a lansat la acea vreme o acțiune pentru strângerea sumei de 25 000€, necesară pentru ca Alexa să poată fi operată la Mannheim University Hospital din Germania. Liga Militarilor Profesioniști a decis atunci să se implice în această acțiune umanitară. Am apelat la voi, iar voi ne-ați ajutat să reaşezăm zâmbetul pe chipul Alexei. Astăzi, Alexa este bine. A trecut cu bine peste momentul greu al operației şi, atât ea, cât şi familia sa, doresc să vă mulțumească pentru tot sprijinul oferit. Astăzi, cel care vă mulțumeşte în mod deosebit este camaradul nostru cap. Pîrvan Marian”, au transmis reprezentanții LMP.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6647 secunde