Diagnosticat cu zona zoster, Jens Stoltenberg va participa de la distanţă la evenimentele din Germania şi România

171
Diagnosticat cu zona zoster, Jens Stoltenberg va participa de la distanţă la evenimentele din Germania şi România - 220309a004rdax775x440s-1654765070.jpg
Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a fost diagnosticat cu zona zoster şi va participa doar de la distanţă la evenimentele la care era invitat în Germania şi România, a anunţat joi un oficial al Alianţei Nord-Atlantice, transmite Reuters, scrie Agerpres.

''Secretarul general va desfăşura vizita sa planificată în Germania (şi România) de la distanţă şi nu în persoană. El a fost diagnosticat cu zona zoster, ceea ce se poate întâmpla după COVID-19, şi lucrează de acasă'', a declarat pentru Reuters reprezentantul NATO.

Stoltenberg a fost testat pozitiv la COVID-19 la jumătatea lunii mai. La acea dată, el a avut simptome uşoare şi a lucrat de acasă, potrivit unui purtător de cuvânt al NATO.

Jens Stoltenberg urma să se întâlnească joi, la Berlin, cu cancelarul german Olaf Scholz şi să participe vineri, la Palatul Cotroceni, la Summitul Formatului Bucureşti 9 (B9).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.417 secunde