Apel umanitar. Un militar constănțean are nevoie de sprijinul semenilor

711
Apel umanitar. Un militar constănțean are nevoie de sprijinul semenilor - xiuliankogalniceanu2-1663660453.jpg

Articole de la același autor

Un militar de la Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu are nevoie de sprijinul semenilor. Caporalul Iulian Voinea este de asemenea jucător la echipa de minifotbal CS CFR Arsenal Inel II, dar și la echipa Gloria Albești, din Liga a 3-a. 


Militarul a suferit un accident nefericit, iar în prezent se află sub tratament. „Trebuie să lupte pentru a fi învingător. A început recuperarea, iar pentru a beneficia de cele mai bune condiții solicităm un mic ajutor din partea tuturor. Important este ca toate gândurile de sănătate și energiile pozitive să se îndrepte spre Iulică! 


De asemenea, cei care doresc să sprijine financiar o pot face în contul deschis la Banca Transilvania pe numele Voinea Iulian - RO81BTRLRONCRT0386869701. Mulțumim, anticipat tuturor camarazilor, totodată, jucătorilor formațiilor Gloria Albești și Șoimii Clubul Sportiv Axiopolis Cernavodă, care au afișat înaintea partidelor susținute săptămâna trecută un mesaj de susținere! Și colegii de la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu, cărora le mulțumim din suflet, sunt alături de Iulian și îl susțin necondiționat!”, au transmis reprezentanții Ligii Militarilor Profesioniști. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0076 secunde