Dănuț Lupu, dat în URMĂRIRE de Poliția Română. Fostul fotbalist a declarat, luni, că nu este în țară

3553
Dănuț Lupu, dat în URMĂRIRE de Poliția Română. Fostul fotbalist a declarat, luni, că nu este în țară - danut-1696262310.jpg

Articole de la același autor

Poliția Română l-a dat în urmărire pe Dănuț Lupu, pentru că nu s-a predat în urma condamnării la 7 luni și 10 zile de închisoare. De altfel, Fostul fotbalist a spus la o televiziune că se întoarce în România abia în weekend.


Fostul fotbalist Dănuţ Lupu a fost condamnat definitiv la 7 luni şi 10 zile de închisoare și ar fi trebuit să se predea la Penitenciarul Rahova pentru a-şi ispăşi condamnarea.


El nu a făcut acest lucru, iar oamenii legii nu l-au găsit nici acasă pentru a pune în executare mandatul emis de judecători, așa că Poliția Română l-a dat în urmărire pe Dănuț Lupu.


„Împotriva celui în cauza, Judecătoria Cornetu a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr.134 din 02.10.2023, fiind condamnat la o pedeapsa de 7 luni si 10 zile închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, conform anunțului publicat pe site-ul Poliției Române.


Fostul internațional a vorbit, luni, la un post de televiziune, și a spus este plecat din țară cu familia. El a anunțat că va reveni în România în weekend.
Dănuț Lupu a dezvăluit că va ispăși jumătate din pedeapsa dictată de instanță: va sta în spatele gratiilor aproximativ 3 luni și jumătate.


„Toată lumea face o treime. O să fac undeva pe la 3 luni și jumătate – 4 luni. Legea așa spune, o treime. Nu cred că am o faptă în care să zici că am făcut cine știe ce. Cam așa ceva, cât timp te condamnă, nu ești pericol public”, a declarat Dănuț Lupu.


„Duminică, mă vor lua de la aeroport. Cred că din momentul în care s-a dat sentința, ai 8 ore sau 6 ore să te predai. Mă duc la frontieră și predau pașaportul. Eu am avut o vorbă: nici la dușmani nu le doresc să ajungă la pușcărie! Nu-mi fac probleme pentru mine, îmi fac probleme pentru familie. O să o las pe soție să plece înainte și eu o să vin ultimul în țară.
Sunt cam singurul fotbalist din generația mea care am rămas însurat cu prima soție. Din nefericire pentru ea, pe 5 octombrie e ziua ei de naștere. De aia am și ales să mă întorc sâmbătă sau duminică. Câteodată și oamenii mari mai plâng. (n.r. plânge).


Dănuț Lupu, condamnat după ce a fost surprins, în mai multe rânduri, conducând fără carnet. Fostul fotbalist Dănuţ Lupu a fost condamnat definitiv la 7 luni şi 10 zile de închisoare.


Dănuţ Lupu a spus că a fost nevoit să conducă fără permis. El a reiterat că regretă că a comis acea faptă, dar a subliniat că nu a avut ce face.


„Dragi copii, să știți că viața e mai importantă decât toate. Nu mai urcați fără permis și băuți la volan. De droguri nici nu mai zic. M-am urcat la volan doar că trebuia să ajung la spital, pentru că îmi era foarte rău. Nu am făcut accident, nu am fost băut. Am ajuns la spital și mi s-a făcut ce a trebuit.


Poate că dacă nu urcam la volan eram mort. Regret că m-am urcat, dar eu cred că viața și sănătatea unui om sunt mai importante ca orice. În zona în care eram nu puteam să sun la 112”, spunea Dănuț Lupu.


Însă, apelul inițiat de Dănuț Lupu și avocatul săi a fost respins, iar fostul fotbalistul va executa o pedeapsă de 7 luni și 10 zile, fiind obligat să se prezinte la Penitenciarul din Rahova.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3749 secunde